Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Βέλντε: «Πρωταθλητής Ολυμπιακός στα 100 χρόνια του συλλόγου, αυτά να περιμένει ο κόσμος από εμένα»

Βέλντε: «Πρωταθλητής Ολυμπιακός στα 100 χρόνια του συλλόγου, αυτά να περιμένει ο κόσμος από εμένα»

Οι δηλώσεις του Κρίστοφερ Βέλντε στο match programme του Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Ο Κρίστοφερ Βέλντε είναι αναμφίβολα μία από τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού που έχουν ξεχωρίσει, με τον Νορβηγό εξτρέμ να μιλάει στο match programme του αποψινού (15/9, 18:30) αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και να εύχεται το τελείωμα της σεζόν να βρει τους Πειραιώτες πρωταθλητές στα 100 χρόνια του συλλόγου.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βέλντε:

– Πώς βιώνεις τους πρώτους σου μήνες στην Ελλάδα; Τι είναι αυτό που σου έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση τον καιρό που βρίσκεσαι εδώ;

«Όλα είναι πολύ καλά. Οι συμπαίκτες μου με καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο, ο καιρός είναι υπέροχος, απολαμβάνω πάρα πολύ να βλέπω την παραλία και είμαι χαρούμενος που έχουμε τρεις στις τρεις νίκες έχοντας μαζέψει εννέα βαθμούς στο πρωτάθλημα. Επομένως η αρχή μου ήταν πολύ καλή».

– Σ’ αυτό το σύντομο διάστημα που βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό, τι συναισθήματα σου προκαλεί η ομάδα, ο κόσμος της και το «Γ. Καραϊσκάκης»;

«Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ καλοί με τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου. Οι εγκαταστάσεις είναι τέλειες. Έχουμε το τέλειο μέρος για να συγκεντρωθούμε και να προπονηθούμε καλά. Έχω παίξει μόνο ένα παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως μπορώ να κρίνω πώς είναι οι οπαδοί μας και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας είναι υπέροχη».

– Ο Ολυμπιακός ύστερα από απουσία δύο ετών από την κορυφή στην Ελλάδα, φιλοδοξεί να επιστρέψει εκεί στην ιστορική σεζόν των 100 ετών. Τι θεωρείς ότι πρέπει να κάνει η ομάδα για να τα καταφέρει;

«Προφανώς ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει. Και ειδικά αυτή τη χρονιά είναι πολύ σημαντικό, μια και γιορτάζουμε τα 100 χρόνια. Πιστεύω λοιπόν πως ο κάθε οπαδός θα πρέπει να περιμένει από εμάς να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Κι εμείς έχουμε υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό μας. Στοχεύουμε λοιπόν στο πρωτάθλημα και ελπίζουμε να το κερδίσουμε».

– Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το UEFA Europa Conference League τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κι εφέτος θα αγωνιστεί στο Europa League. Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για τα παιχνίδια στην Ευρώπη, γνωρίζοντας και τους αντιπάλους που θα συναντήσει η ομάδα;

«Όπως είδαμε ο Ολυμπιακός τα πήγε πολύ καλά πέρυσι κερδίζοντας το Conference League. Είναι κάτι τεράστιο για τον σύλλογο. Εφέτος θα παίξουμε στο Εuropa League, σε ένα ανώτερο επίπεδο, απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους. Είμαστε σε ένα καλό γκρουπ. Θα παίξουμε με καλές ομάδες, καθώς επίσης και με άλλες με τις οποίες βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα λειτουργήσει το καινούργιο σύστημα και ελπίζουμε να κερδίσουμε παιχνίδια και να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε».

– Τι να περιμένει ο κόσμος από εσένα στο υπόλοιπο της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη;

«Από εμένα μπορεί να περιμένει γκολ και ασίστ, ωραία απόδοση στο γήπεδο και θέλω πάντα να μαζεύουμε τους τρεις βαθμούς. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα με την ποιότητά μου και ανυπομονώ να δω τι θα φέρει αυτή η χρονιά».

Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΒΕΛΝΤΕ

  1. Αγαπημένη συνήθεια: Να παίζω ποδόσφαιρο, να πηγαίνω περίπατο, να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, να παίζω play station με φίλους.
  2. Αγαπημένο φαγητό: Tacos. Τρώμε κάθε Παρασκευή, όπως στη Νορβηγία.
  3. Το τραγούδι που έχεις ακούσει περισσότερο στη ζωή σου: Τα τραγούδια του Κρις Μπράουν και γενικά RnB και hip hop.
  4. Αγαπημένη τηλεοπτική σειρά: Prison brake και Snabba Cash.
  5. Αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός: Dubai
  6. Τι σε παρακινεί: Η οικογένειά μου, η κοπέλα μου, να σκέφτομαι τα γκολ και τις ασίστ.
  7. Το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ξυπνάς: Ενεργοποιώ το κινητό και βουρτσίζω τα δόντια μου.
  8. Το τελευταίο πράγμα που κάνεις πριν πέσεις για ύπνο: Ασχολούμαι με το κινητό μου και βλέπω σειρές με την κοπέλα μου.

Δεν αποχωρίζεσαι ποτέ: Το play station, την κοπέλα μου και τα tacos.

Only in

Ο πειρασμός της αμεσότητας

Η εμμονή με την αμεσότητα υπονομεύει την ικανότητα κριτικής προσέγγισης και μετασχηματισμού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024