Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Emily in Paris: Η Λίλι Κόλινς δημοσιεύει φωτογραφίες από τα γυρίσματα τηε νέας σεζόν

Emily in Paris: Η Λίλι Κόλινς δημοσιεύει φωτογραφίες από τα γυρίσματα τηε νέας σεζόν

Στιγμές από τα γυρίσματα από την τέταρτη σεζόν.

Η Λίλι Κόλινς μοιράστηκε με το κοινό του «Emily in Paris» μερικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του νέου κύκλου. Η σειρά του Netflix ανήκει στις πιο αγαπημένες του κοινού και σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Το δεύτερο μέρος του τέταρτου κύκλου έκανε πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς δεν παρέλειψε να δώσει στους τηλεθεατές μια πρώτη εικόνα από το τι συμβαίνει στα backstage των γυρισμάτων.Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες με τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά.

Η ανάρτηση της Λίλι Κόλινς

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Λίλι Κόλινς έγραψε: «Επειδή είναι Σεπτέμβριος, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μπεις από τώρα στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Μερικά διαμάντια πίσω από τις σκηνές, από το επεισόδιο των διακοπών μας στην τέταρτη σεζόν του Emily in Paris».

Οι θαυμαστές της σειράς παρακολουθούν το ταξίδι της ηρωίδας από το Παρίσι στη Ρώμη. Την ίδια ώρα, έχουν ξεκινήσει και οι συζητήσεις για μία πιθανή 5η σεζόν.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς είχε εκφράσει τις αμφιβολίες της για την προοπτική επιστροφής της σειράς με 5ο κύκλο κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο podcast Still Watching του Vanity Fair. «Δεν ξέρουμε καν ποιο είναι το τέλος όταν ξεκινάμε μια σεζόν, επειδή δεν ξέρουμε πού θα τελειώσει η σεζόν», είχε πει χαρακτηριστικά.

Only in

Ο άγνωστος ρόλος του Ιωάννη Διώτη στην εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη

Ιωάννης Διώτης (1955-2024) - Η έρευνα για αρχεία της Στάζι, η χαρτογράφηση της τρομοκρατίας και οι έρευνες για την αποθήκη της Σχοινούσας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024