Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Φιλιππίδης: Η «απάντηση» για τις εναντίον του κατηγορίες και τα επόμενα βήματά του
Ο Πέτρος Φιλιππίδης

Πέτρος Φιλιππίδης: Η «απάντηση» για τις εναντίον του κατηγορίες και τα επόμενα βήματά του

Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την επιστροφή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εθεάθη σε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Ήταν αρχές του περασμένου Αυγούστου, όταν μετά από μήνες σιωπής, ο Πέτρος Φιλιππίδης επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας την πρώτη του ανάρτηση. Μια ανάρτηση που από πολλούς ερμηνεύτηκε ως μια έμμεση ανακοίνωση για την επιστροφή στο θεατρικό του σανίδη.

Ωστόσο, ο ηθοποιός δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τις φήμες που ακούγονται. Γενικά, το τελευταίο διάστημα προτιμάει να κρατάει μια στάση σιγής απέναντι σε όλους και όλα. Όπως συνέβη και όταν τον πέτυχε η κάμερα του Alpha στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου.

Παρά τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, τόσο για την επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι όσο και για τις εναντίον του κατηγορίες, αλλά και ποια θα είναι τα βήματά του αν κριθεί αθώος, ο Πέτρος Φιλιππίδης προτίμησε τη σιωπή. Μόνο στο τέλος είπε μια «καλημέρα» και συνέχισε τον δρόμο του.

Οι καταγγελίες εναντίον του

Στις αρχές του 2021 η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για ανάρμοστη συμπεριφορά και κατάχρηση εξουσίας ως σκηνοθέτης.

Στις 28 Μαρτίου 2022 ξεκίνησε η δίκη, με τον ηθοποιό να κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δύο απόπειρες βιασμού. Έναν χρόνο αργότερα καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 8 χρόνια κάθειρξη με αναστολή για τις δύο απόπειρες βιασμών και αφέθηκε ελεύθερος. Έκτοτε απέχει τόσο από το θέατρο όσο και από τη δημόσια ζωή γενικότερα, εν αναμονή της έκβασης της έφεσης που έχει υποβάλλει και θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024