Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου ο Πέτρος Ιακωβίδης είχε γενέθλια του και το γιόρτασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται μαζί με το κοινό και τους συναδέλφους του μουσικούς.

Το έκτακτο αυτοσχέδιο πάρτι έγινε στο Vogue Club Athens την  Παρασκευή το βράδυ, όπου ο ηθοποιός έσβησε τα κεράκια στην τούρτα που είχαν φροντίσει να ετοιμάσουν στενοί συνεργάτες του. Ο τραγουδιστής συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του, στο νυχτερινό κέντρο, το οποίο γεμίζει τις περισσότερες φορές ασφυκτικά από θαυμαστές του.

Η Ρία Ελληνίδου και ο Χρήστος Σαντικάι ετοίμασαν την ευχάριστη έκπληξη για τα γενέθλια του Πέτρου Ιακωβίδη όπου και εμφανίζονται στη σκηνή μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έκλεισε τα 36 του χρόνια και όπως φαίνεται βρίσκεται σε μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της καριέρας του. Πέρα από το τραγούδι, ασχολείται και με τη σύνθεση.

«Φέρτε Την Πίσω» – Νέο Τραγούδι

Το «Φέρτε Την Πίσω», που κυκλοφορεί, από την Panik Records, ανήμερα των γενεθλίων του επιτυχημένου ερμηνευτή και δημιουργού, είναι ένα δυναμικό εξάρι, το οποίο αγαπήθηκε σε χρόνο – ρεκόρ μέσα από τις live εμφανίσεις του και έχει γίνει viral στο TikTok. Τη μουσική υπογράφει ο Πέτρος Ιαωβίδης και τους στίχους ο ίδιος μαζί με την Βίκυ Γεροθόδωρου.

Το «Φέρτε Την Πίσω» συνοδεύεται από ένα άκρως ατμοσφαιρικό και με ιδιαίτερη αισθητική music video, με τον Πέτρο Ιακωβίδη να στέλνει μέσα από τις εικόνες ένα μήνυμα σεβασμού των γυναικών με παραλήπτη κάθε άνδρα, λέγοντας «μην τις θεωρείτε δεδομένες, γιατί μία μέρα θα φύγουν». Τη σκηνοθεσία έκαναν οι Bodega Visuals.