Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Χάρι: Τα οικογενειακά 40ά γενέθλια, ο φιλανθρωπικός αγώνας τένις και η μυστική συνάντηση με φίλους
FILE PHOTO: Britain's Prince Harry, Duke of Sussex, arrives to attend the wedding of fashion designer Misha Nonoo at Villa Aurelia in Rome, Italy, September 20, 2019. REUTERS/Remo Casilli/File Photo

Πρίγκιπας Χάρι: Τα οικογενειακά 40ά γενέθλια, ο φιλανθρωπικός αγώνας τένις και η μυστική συνάντηση με φίλους

Ο πρίγκιπας Χάρι γιόρτασε τα 40ά του γενέθλια την Κυιρακή, δείχνοντας ότι άφησε τα έξαλλα πάρτι στο παρελθόν.

Τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει υπάρξει μέρα που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ να μην απασχολήσουν τον Τύπο σε ΗΠΑ και Αγγλία. Από τη μια είναι οι κάκιστες σχέσεις ανάμεσα στον δούκα του Σάσεξ και τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, από την άλλη η συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ, δεν θέλουν και πολύ τα μιντια να τον έχουν στα εξώφυλλα κάθε τρεις και λίγο.

Ωστόσο, αυτό το Σαββατοκύριακο, όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στα 40α γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι. Άλλωστε το… γενεθλιακά πάρτι του είχαν προκαλέσει ουκ ολίγους πονοκεφάλους στο παλάτι τα προηγούμενα χρόνια -ιδιαίτερα οι φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει το 2012 από το γλέντι στο Λας Βέγκας, που τον έδειχναν αγκαλιά με μια γυναίκα- και πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτιούνταν πώς θα τα γιορτάσει φέτος.

Όπως φαίνεται, ο πρίγκιπας Χάρι έχει αρκετούς μπελάδες στο μυαλό του ώστε να προσθέσει έναν ακόμα. Έτσι, τα φετινά του γενέθλια πρέπει να ήταν τα πιο… πριγκιπικά και ήρεμα της ζωής του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο δούκας του Σάσεξ πέρασε την ημέρα οικογενειακά, μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ.

Στη συνέχεια αποφασίσει να παρακολουθήσει έναν φιλανθρωπικό αγώνα τένις, που διοργανώνει το μοντέλο Kelly McKee Zajfen προς τιμήν του 9χρονου γιου της Τζορτζ που «έφυγε» από τη ζωή το 2022. Μάλιστα, το μοντέλο και στενή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ πόσταρε φωτογραφίες τους από τη διοργάνωση, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους και δίνοντας τις ευχές της στον εορτάζοντα.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο πρίγκιπας Χάρι στο τέλος της ημέρας έφυγε μόνος του ώστε να συναντήσει τους στενούς του φίλους και να γιορτάσει μαζί τους τα γενέθλιά του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Περίπου 12 ώρες μετά και ακόμα δεν έχει διαρρεύσει με ποιους, που και τι έκανε τελικά ο δούκας του Σάσεξ.

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024