Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Αντάλλασσαν φιλιά στο Μπέβερλι Χίλς

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Αντάλλασσαν φιλιά στο Μπέβερλι Χίλς

Φήμες θέλουν το πρώην ζευγάρι, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ, να μοιράζονται φιλιά και να κρατούν χέρια κατα τη διάρκεια ενός γεύματος.

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά μετά την κατάθεση του διαζυγίου τους. Οι δύο τους φαίνεται πως ανέπτυξαν μια τεταμένη συζήτηση σε ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς το Σάββατο, ενώ αργότερα η τραγουδίστρια φαίνεται πως είχε δάκρυα στα μάτια της τα οποία προσπαθούσε να κρύψει.

Οι «Bennifer» εκεί συνόδευαν  τα παιδιά του ηθοποιού με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, όπως και τα 16χρονα δίδυμα της Λόπεζ, Εμ και Μαξ, με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι και ίσως η 55χρονη να έκρυβε τα συναισθήματά της για αυτό το λόγο. Εντύπωση έκανε επίσης σε διάφορα μέσα ανά τον κόσμο ότι αυτή τη φορά, η Λόπεζ φορούσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους στο χέρι της, μαζί με μια χρυσή βέρα στο γαμήλιο δάχτυλό της.

Φήμες λένε

Υπάρχουν φήμες που υποστηρίζουν ότι κατά την επίσκεψη της στο Λος Άντζελες, οι δύο πρώην σύντροφοι,  όταν επισκέφθηκαν με τα παιδιά τους ένα ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς για να φάνε brunch, αντάλλαξαν φιλιά, αλλά και κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου. Η ίδια πηγή αναφέρει πως τα παιδιά τους ήταν κι αυτά εκεί κοντά, αλλά κάθονταν σε διαφορετικό τραπέζι.

Μάλιστα, αργότερα και κατά το τέλος τους γεύματος, η πρώην σύντροφος και μητέρα των παιδιών του Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, πέρασε για να τα παραλάβει από το σημείο. Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ τότε έφυγαν και μάλιστα με το ίδιο αυτοκίνητο, αναφέρει η ίδια πηγή. Φίλοι και συνεργάτες και των δύο υποστηρίζουν πως, οι Λόπεζ και Άφλεκ διατηρούν πολύ δυνατά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο και πως οδηγήθηκαν στη έσχατη λύση του χωρισμού μετά από πολλές προσπάθειες να κάνουν αυτό το γάμο να δουλέψει.

Τί φορούσε η Τζένιφερ Λόπεζ

Η JLo ήταν ντυμένη καθημερινά κι απλά με ένα λινό λευκό maxi μακρυμάνικο φόρεμα κι έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο, ενώ κρατούσε μια suede καφέ τσάντα. Τα χέρια της κοσμούσαν χρυσά βραχιόλια και δαχτυλίδια, ενώ επέλεξε να ολοκληρώσει το σύνολο με μεγάλα χρυσά μεταλλικά γυαλιά και χρυσή αλυσίδα στο λαιμό της.

*Πηγή: Daily Mail

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024