Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ο Άρης στον Καρκίνο σε τετράγωνο με το Βόρειο Δεσμό, στα φέρνει όλα τούμπα. Σήμερα πολλά από τα σχέδιά σου δεν παίρνουν την τροπή που θα ήθελες και λόγω τα ταραχής οι αποφάσεις σου είναι σπασμωδικές και απερίσκεπτες. Η υπομονή σου είναι περιορισμένη και αισθάνεσαι ότι τα κοντινά σου άτομα δεν δείχνουν την απαιτούμενη κατανόηση. Παράλληλα, η Σελήνη περνά στους Ιχθείς και σε κάνει να χάνεσαι σε υποθετικά σενάρια.

Στα θετικά: Νιώθεις λίγο πιο ξεκούραστος από την προηγούμενη εβδομάδα παρότι ακόμη όμως αρκετά κουρασμένος.

Στα αρνητικά: Τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου παραμένουν θολωμένα και σου δημιουργείται μια αίσθηση σύγχυσης.

Ταύρος

Ταύρε, η Δευτέρα σε βρίσκει με τη Σελήνη στους Ιχθείς να φωτίζει τις κοινωνικές σου σχέσεις. Συνδέεσαι με ευκολία με φίλους και γνωστούς σου, αλλά κάποιες από τις συζητήσεις που θα κάνεις μπορεί να έχουν μια κάποια ένταση. Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμος.

Στα θετικά: Συνδέεσαι περισσότερο με ανθρώπους που μοιράζεστε τα ίδια ιδανικά.

Στα αρνητικά: Αισθάνεσαι πως οι δικοί σου άνθρωποι δε σε στηρίζουν αρκετά.

Δίδυμος

Η Δευτέρα, Δίδυμέ, σε κάνει να εστιάσεις στα επαγγελματικά σου. Σήμερα αναθεωρείς τους στόχους και την καριέρα σου. Βέβαια, όσο κι αν προσπαθείς να διασαφηνίσεις ορισμένα πράγματα σε σχέση με τη δουλειά σου, το τοπίο παραμένει θολό και δεν παίρνεις τις ακριβείς απαντήσεις που θέλεις.

Στα θετικά: Βρίσκεις μέσα σου τί είναι αυτό που ζητάς από την ζωή και την δουλειά σου.

Στα αρνητικά: Υπάρχει μια σύγχυση στις συζητήσεις που κάνεις σήμερα και στα επαγγελματικά και στα ερωτικά σου.

Καρκίνος

Αγαπημένε μου Καρκίνε, η Δευτέρα σε βρίσκει με τη Σελήνη στους Ιχθείς, κι εντείνει πνευματικές αναζητήσεις, φιλοσοφίες και μακροπρόθεσμα σχέδια. Αναζητάς το νόημα της ζωής σήμερα και αναρωτιέσαι μήπως το βρεις σε κάποιο ταξίδι – οπότε ίσως και να το σχεδιάσεις.

Στα θετικά: Κάνεις όνειρα και αξιολογείς τις μεγαλύτερες επιδιώξεις σου.

Στα αρνητικά: Οι οικονομικές και εργασιακές υποχρεώσεις σου είναι πολλές και έχεις αρχίσει να νιώθεις εξαντλημένος.

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθείς, καλέ μου Λέοντα, φωτίζει τον τομέα των οικονομικών και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η σημερινή ημέρα κρύβει έναν τόνο αβεβαιότητας και σύγχυσης και αισθάνεσαι πως χάνεις τον έλεγχο.

Στα θετικά: Σήμερα σου φανερώνεται η σημαντικότητα του να μετράς τις λέξεις σου.

Στα αρνητικά: Αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν και δε σε στηρίζουν όσο θα ήθελες.

Παρθένος

Σήμερα, Παρθένε μου, καταλαβαίνεις πως έχεις εξιδανικεύσει καταστάσεις με κάποιους ανθρώπους. Αντιλαμβάνεσαι πως κάποιοι μάλλον δεν ανταποκρίνονται στην εικόνα που είχες δημιουργήσει για αυτούς. Ενδέχεται, βάσει των παραπάνω, να έχεις εντάσεις με φιλικά σου πρόσωπα.

Στα θετικά: Αν έχεις ταίρι θα περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα μαζί του, αν όχι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσεις κάποιον.

Στα αρνητικά: Στα επαγγελματικά σου θα δημιουργηθούν παρανοήσεις και θα επικρατήσει ασυνεννοησία.

Ζυγός

Ζυγέ μου καλέ, σήμερα διανύεις μία ημέρα όπου επικεντρώνεσαι στις υποχρεώσεις που είχες αφήσει κάπως μετέωρες. Αρχίζεις να ζυγίζεις του όρους εργασίας σου και σκέφτεσαι τρόπους για να τους προσαρμόσεις στην πραγματικότητά σου με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Πρόσεξε τον τρόπο που θα προσπαθήσεις να γίνει αυτό καθώς μπορεί να υπάρξουν μεταβολές στην κοινωνική σου εικόνα.

Στα θετικά: Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στα επαγγελματικά και θα δικαιωθείς.

Στα αρνητικά: Μπορεί να νιώσεις αμήχανα σε συζητήσεις με κοντινούς σου ανθρώπους.

Σκορπιός

Μα πόσο δημιουργικό σε βρίσκει η Δευτέρα, αγαπημένε μου Σκορπιέ. Σήμερα ξεδιπλώνεις τα ταλέντα σου και αφιερώνεις χρόνο σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες ενώ ο ρομαντισμός σου ρέει άφθονος.

Στα θετικά: Μια πολύ παθιασμένη μέρα ξεδιπλώνεται σήμερα για σένα, Σκορπιέ. Οι ερωτικές σου σχέσεις είναι πιο ευνοημένες από ποτέ.

Στα αρνητικά: Κάποιες εσωτερικές ανησυχίες για τα επαγγελματικά σχέδιά σου σε διακατέχουν σήμερα. Μην αφήσεις τις ανησυχίες να σε καταβάλλουν.

Τοξότης

Σήμερα, Τοξότη μου, έχεις την ανάγκη να στραφείς προς τα της οικίας σου. Αισθάνεσαι την ανάγκη να εστιάσεις στους δικούς σου ανθρώπους και τις ανάγκες τους, αλλά και σε θέματα που αφορούν τη διαχείριση των οικονομικών σου.

Στα θετικά: Θέτεις τις προτεραιότητες σου σε σχέση με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, ενώ αντιλαμβάνεσαι ποιοι έχουν περισσότερη σημασία για εσένα.

Στα αρνητικά: Νιώθεις μια αβεβαιότητα για τις προθέσεις του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με σαφήνεια και θα δεις ότι πολλές από τις ανασφάλειές σου θα παραμεριστούν.

Αιγόκερως

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, σήμερα η Σελήνη στους Ιχθείς ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας σου. Όλο κουβέντες και συναντήσεις είσαι σήμερα και οι πληροφορίες που παίρνεις είναι άπειρες. Ίσως μάλιστα κάνεις και αρκετές μικρομετακινήσεις που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα.

Στα θετικά: Επαναπροσδιορίζεις τα όρια στις σχέσεις σου.

Στα αρνητικά: Θέτοντας όρια στους γύρω σου ίσως αντιμετωπίσεις εντάσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, σήμερα η Δευτέρα σε βρίσκει να ασχολείσαι πολύ με τα κεκτημένα σου. Αναλογίζεσαι τί έχεις κάνει για να αποκτήσεις όσα έχεις και τα φροντίζεις με αγάπη. Ενδέχεται μέσα στη μέρα σου να έχεις κάποιες συζητήσεις όπου θα γίνεις κάπως χειριστικός. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις το συναίσθημά σου.

Στα θετικά: Αν διατηρήσεις μια ρεαλιστική οπτική απέναντι στις οικονομικές σου δαπάνες θα αποφύγεις έξοδα που ίσως στο μέλλον να αποδειχτούν περιττά.

Στα αρνητικά: Η ψυχολογία σου είναι κάπως πεσμένη κι αυτό έχει αντίκτυπο στη λίμπιντό σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο δικό σου ζώδιο, Ιχθύ, και τα συναισθήματά σου είναι στο απόγειο τους. Νιώθεις την ανάγκη να συνδεθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο και να αφουγκραστείς τις επιθυμίες και τα όνειρά σου, ενώ είσαι ιδιαιτέρως ευαίσθητος στις συζητήσεις σου μέσα στην ημέρα.

Στα θετικά: Και στα ερωτικά και στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες.

Στα αρνητικά: Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε οδηγήσει σε εξιδανίκευση καταστάσεων.