Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Τις τελευταίες ημέρες αντιδρά λίγο στο δεξί του πόδι»
Ο Δημήτρης Κόκοτας

Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Τις τελευταίες ημέρες αντιδρά λίγο στο δεξί του πόδι»

Ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται από τα τέλη Μαρτίου. Όσα αναφέρουν για την υγεία του η αδερφή του και η Ματίνα Παγώνη.

Μια δύσκολη διαδρομή διανύει τους τελευταίους μήνες ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη στα παρασκήνια τηλεοπτικού show, στο οποίο συμμετείχε.

Στα μέσα του καλοκαιριού ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ). Στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται η οικογένεια του.

Κόκοτας: Τι δηλώνει η αδερφή του για την τωρινή κατάστασης της υγείας του

«Του κράταγα το χέρι και ένιωσα να με σφίγγει να το πιέζει. Εγώ το μόνο που περιμένω είναι το θαύμα. Μιλάω στον Δημήτρη συνέχεια και του βάζω βιντεάκια να ακούει τη δική του φωνή και του παιδιού μας.Όλα θα πάνε καλά δεν είναι ευθεία η ζωή», αποκάλυψε η Κατερίνα Κόκοτα, η αδερφή του τραγουδιστή.

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, με την οικογένειά του να περιμένει να επανέλθει. «Περιμένουμε να πάρει το χρόνο του και να επανέλθει. Περιμένουμε όλοι να ξυπνήσει. Είναι σταθερός. Δεν υπήρξε κάτι. όσο μπορώ περιμένω και του μιλάω. Περισσότερο πηγαίνει η σύζυγός του» επισήμανε η αδερφή του διάσημου τραγουδιστή.

Τι λέει η Ματίνα Παγώνη

Ο Δημήτρης Κόκοτας, σύμφωνα με τη Ματίνα Παγώνη, εμφανίζει αντιδράσεις στα πολύ επώδυνα ερεθίσματα, επισημαίνοντας, ωστόσο, πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον διάσημο τραγουδιστή.

«Τα πράγματα είναι πολύ πολύ δύσκολα. Τα περιστατικά αυτά θέλουν πολύ χρόνο. Έχει ακόμη την τραχειοστομία και οι βελτιώσεις είναι πολύ μικρές και σε μεγάλα διαστήματα. Κατέβηκα πριν μισή ώρα», είπε η Ματίνα Παγώνη και συνέχισε:

«Έχει αντιδράσεις στα πολύ επώδυνα. Τις τελευταίες ημέρες αντιδρά λίγο στο δεξί του πόδι όταν πηγαίνουν οι φυσικοθεραπευτές. Εμάς τους γιατρούς σημαίνει ότι πρέπει να το παλέψουμε.Θέλει μεγάλο διάστημα ακόμα. Γίνεται καθημερινά έλεγχος. Δεν μιλάει, δεν αντιδρά. Έχει προβλήματα στην όραση», είπε.

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη του μάχη στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου Γεννηματάς μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη στις 28 Μαρτίου.

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024