Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αρκαδία: Η 34χρονη μιλά πρώτη φορά για τη ματωμένη βάφτιση – «Ο άνδρας μου ήταν σε άμυνα»

Αρκαδία: Η 34χρονη μιλά πρώτη φορά για τη ματωμένη βάφτιση – «Ο άνδρας μου ήταν σε άμυνα»

«Με παρενοχλούσε, με έπιασε από τον λαιμό, θα είχα πνιγεί» - Πώς περιγράφει τον ξυλοδαρμό του 64χρονου μέχρι θανάτου από τον 41χρονου σύζυγό της

Ο σύζυγός της βρίσκεται στη φυλακή και η ίδια μιλάει πρώτη φορά για το έγκλημα που σημειώθηκε μπροστά στα μάτια της στην Αρκαδία.

Η γυναίκα που όπως φαίνεται έγινε αφορμή για τη δολοφονία 64χρονου συγχωριανού της, στην Αρκαδία μετά από βάφτιση, περιγράφει από τη δική της οπτική γωνία στο Live News του MEGA τα δραματικά γεγονότα, απαντάει στα όσα της καταλογίζουν ορισμένοι και προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό του άνδρα της.

«Με φλέρταρε απροκάλυπτα, με παρενοχλούσε μπροστά στον σύζυγο και το παιδί μου»

Όπως λέει, το θύμα τη φλέρταρε απροκάλυπτα στο γλέντι της βάφτισης και αυτό είχε εξοργίσει τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγό της. Για τις συνθήκες του εγκλήματος επιμένει πως ο άνδρας της βρισκόταν σε άμυνα.

«Δεν ήθελε να τσακωθεί μαζί του. Εάν δεν έκανε κίνηση να με πιάσει εμένα από τον λαιμό δεν θα τον ενοχλούσε καν».

Πώς ξέφυγε η κατάσταση

Το έγκλημα είχε σημειωθεί στην τοπική κοινότητα του Αγίου Πέτρου στην Αρκαδία, τον περασμένο Ιούλιο. Με τις κηλίδες αίματος στην πλατεία να μαρτυρούν ώρες μετά, το κακό που είχε συμβεί.

«Σε μία κοινωνία που οι γυναίκες κυνηγούνται τόσο πολύ, αυτός μπροστά στον άνδρα και στο παιδί μου, ήθελε να μας κάνει κακό».

Όλα, όπως λέει η 34χρονη, είχαν ξεκινήσει όταν το 64χρονο θύμα άρχισε να την παρενοχλεί μπροστά στον σύζυγο και το παιδί της.

«Του είπα πως ‘αυτό που μου λέει δεν επιτρέπεται γιατί είμαι παντρεμένη γυναίκα με παιδί. Αλλά και οποιαδήποτε παντρεμένη δεν επιτρέπεται καν να την κοιτάς. Θα έπρεπε να κοιτάς μόνο ελεύθερες κα της ηλικίας σου’».

Τα πράγματα στην πλατεία ξέφυγαν και ο 64χρονος έπεσε νεκρός από τα χτυπήματα που δέχτηκε. Κάποιοι από τους αυτόπτες μάρτυρες είχαν κατηγορήσει και την 34χρονη.

«Τον κλωτσούσαν στο κεφάλι» – Ελεύθερη με όρους η σύζυγος

«Πήγαμε να τους χωρίσουμε τότε είδα τον 41χρονο, ενώ το θύμα ήταν ήδη πεσμένο κάτω και δεν μπορούσε να αντιδράσει, να τον κλωτσάει 3 φορές στο κεφάλι. Εκείνος δεν κουνιόταν δεν αντιδρούσε καθόλου. Τότε ήρθε και η γυναίκα του και τον κλώτσησε και εκείνη 2 με 3 φορές. Ο 41χρονος του έλεγε συνέχεια ‘σήκω ρε μην κάνεις τον πεθαμένο’», είχε δηλώσει αυτόπτης μάρτυρας.

«Κρατήθηκα 3 μέρες στο κρατητήριο και με αφήσανε με περιοριστικούς όρους», πρόσθεσε η σύζυγος του δράστη.

Όσα δήλωνε ο σύζυγός της για τη δολοφονία

Από την πρώτη στιγμή ο 41χρονος που προφυλακίστηκε για το έγκλημα, υποστήριζε ότι βρισκόταν σε άμυνα.

«Όταν ο 64χρονος κάποια στιγμή με άφησε δεν μπορούσε να σηκωθεί. Όμως μέχρι και τότε ενώ πήγαμε να φύγουμε κρατούσε με το ένα χέρι το πόδι μου και με το άλλο το πόδι της συζύγου μου. Με την τελευταία κλωτσιά που έδωσα μας άφησε να φύγουμε. Μπήκαμε στο αμάξι, αποχωρήσαμε από την πλατεία αμέσως».

«Είμαι μόνη μου με ένα παιδί και έχω πρόβλημα με την καρδιά μου», πρόσθεσε η γυναίκα.

Όπως ανέφερε ο 41χρονος, χωρίς πάντως να πείσει, ο ίδιος προσπαθούσε από το ξεκίνημα του καβγά να δώσει τέλος και να απεμπλακεί.

«Εγώ σηκώθηκα. Αυτός προσπάθησε να σηκωθεί πάλι με κατεύθυνση προς τη γυναίκα μου. Τότε εγώ του έριξα μία κλωτσιά, η οποία τον πήρε ψηλά στον δεξί ώμο και προς τον λαιμό. Αυτός ξανά ξάπλωσε και γέλαγε. Ήρθε κόσμος και τότε εμείς φύγαμε. Ό,τι έκανα το έκανα αμυνόμενος και δεν είχα καμία πρόθεση να του κάνω κακό».

Μετά το έγκλημα η ίδια και ο σύζυγός της, πήγαν σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν λεκτική παρενόχληση. Με τους αστυνομικούς να τους συλλαμβάνουν και την 34χρονη να αναφέρει τότε: «Μου επιτέθηκε ερωτικά και ήταν πολύ επίμονος. Γύρω στις 02.30 πήγα προς το αυτοκίνητο, άφησα το παιδί και το καρότσι στο πίσω κάθισμα και μπήκα στη θέση του οδηγού. Άνοιξα την πόρτα του συνοδηγού, για να μπει ο σύζυγος μου όμως, εκείνη την ώρα ο 64χρονος τον έσπρωξε και προσπάθησε να τον εμποδίσει να κάτσει δίπλα μου».

«Τον βουτάει από τα πόδια και τον πετάει μέσα στο αμάξι και μπαίνει και αυτός και είναι έτοιμος να με αρπάξει από τον λαιμό».

Η 34χρονη επιμένει πως η προφυλάκιση του συζύγου της είναι άδικη, με στενούς συγγενείς του θύματος να δηλώνουν εξοργισμένοι από τους ισχυρισμούς της.

Σχεδόν δυο μήνες μετά το έγκλημα η τοπική κοινωνία παραμένει μουδιασμένη.

Για τα όσα έγιναν μια μέρα χαράς για ολόκληρο το χωριό με τη βάφτιση ενός παιδιού, που έδωσε θέση σε μια ματωμένη νύχτα, με ύβρεις, φωνές και χτυπήματα, που στάθηκαν μοιραία για έναν 64χρονο άνδρα.

Τα τελευταία λεπτά του καβγά όπως τα περιγράφει η 34χρονη

Η 34χρονη περιέγραψε τα όσα συνέβησαν τα τελευταία λεπτά του καβγά:

«Δεν βγαίνει κανείς έξω. Βγήκαν και κοιτάζανε, δεν ερχόταν κανένας να βοηθήσει. Το παιδί μου μέσα ούρλιαζε και έκλαιγε. Ήταν αυτός πάνω από τον άνδρα μου και τον έπνιγε. Κάποια στιγμή κατάφερε να φύγει από κάτω και να έρθει από πάνω. Τότε εκείνος πήγε να πιάσει από τα πόδια και εκεί ο άνδρας μου του έριξε στον ώμο με το πόδι του και εκεί ήρθαν και μας χώρισαν και φύγαμε. Πήγαμε στο Α.Τ. του Άστρους για να καταθέσουμε τη σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση. Εάν ο άνδρας μου δεν αμυνόταν, εγώ θα είχα πνιγεί».

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024