Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Φιλιππιάδα: Έπεσαν σοβάδες εν ώρα μαθήματος σε Γυμνάσιο – Μηνύσεις και έρευνα για το συμβάν

Φιλιππιάδα: Έπεσαν σοβάδες εν ώρα μαθήματος σε Γυμνάσιο – Μηνύσεις και έρευνα για το συμβάν

Δύο μαθήτριες από το Γυμνάσιο Φιλιππιάδας χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας όπου τους παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική βοήθεια.

Δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο σχηματίζεται από το αστυνομικό τμήμα Ζηρού μετά από εντολή της εισαγγελίας καθώς εν ώρα μαθήματος, στο Γυμνάσιο της Φιλιππιάδας, αποκολλήθηκαν σοβάδες (φωτογραφία αρχείου) από την οροφή και έπεσαν στην αίθουσα.

Δύο μαθήτριες της τρίτης τάξης χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας όπου τους παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική βοήθεια.

H αίθουσα εκκενώθηκε και κλειδώθηκε

Οι γονείς τους, σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, προχώρησαν σε υποβολή μηνύσεων κατά παντός υπευθύνου και η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Μετά την κατάρρευση τμήματος της οροφής η αίθουσα εκκενώθηκε και κλειδώθηκε ενώ από τον Δήμο Ζηρού δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση για τα αίτια που προκάλεσαν το συμβάν αλλά και για τις ενέργειες στις οποίες θα προχωρήσει ώστε το πρόβλημα στο σχολικό κτίριο να αντιμετωπιστεί.

Οι πρώτες αρρυθμίες εμφανίστηκαν με το «καλημέρα»

Τα σχολεία σε όλη τη χώρα άνοιξαν για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς  στις 11 Σεπτεμβρίου με αρκετά προβλήματα. Γονείς μαθητές και εκπαιδευτικοί λένε ότι κάθε πέρσι και καλύτερα. Οι αγιασμοί σημαδεύτηκαν από κινητοποιήσεις εναντίον των συγχωνεύσεων τμημάτων με τους γονείς  να ζητούν να καλυφθούν τα κενά και καταγγέλλουν το υπουργείο Παιδείας ότι αντιμετωπίζει τα παιδιά σαν αριθμούς.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από την άλλη, στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων υποστήριξε ότι οι διαμαρτυρίες δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και παρουσίασε μία… δική του εικόνα ομαλής λειτουργίας των σχολείων.

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024