Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
H συγκινητική ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για τον Ντίνο Καρύδη
Η Φίνος Φιλμ για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη

H συγκινητική ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για τον Ντίνο Καρύδη

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Ντίνου Καρύδη. Έτσι τον αποχαιρετά η Φίνος Φιλμ.

Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά με μια συγκινητική ανάρτηση τον Ντίνο Καρύδη, που έφυγε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 σε ηλικία 85 χρόνων εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στον μεγάλο θεατράνθρωπο απευθυνόμενος στην κόρη του Σμαράγδα Καρύδη και την σύζυγό του Τζούλια Αργυροπούλου.

Η ανάρτηση – αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ

Αντίο λέμε σήμερα στον σπουδαίο ηθοποιό Ντίνο Καρύδη, που έφυγε χτες από κοντά μας σε ηλικία 85 ετών. Ένας αξιοπρεπής και σεμνός άνθρωπος της τέχνης, που με το γοητευτικό παρουσιαστικό, το διαπεραστικό βλέμμα, το ταλέντο, το χιούμορ αλλά και την μοναδική του φωνή, μας άφησε ξεχωριστές ερμηνείες. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην κόρη του Σμαράγδα Καρύδη και την σύζυγό του Τζούλια Αργυροπούλου.

Τα σοβαρά προβλήματα υγείας

Ο γνωστός ηθοποιός και πατέρας της επίσης ηθοποιού Σμαράγδας Καρύδη, έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ του είχε τοποθετηθεί βηματοδότης λόγω καρδιακών προβλημάτων.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, ο αξιόλογος καλλιτέχνης συνεργάστηκε με πολλούς σημαντικούς σκηνοθέτες και συμμετείχε σε μια ποικιλία έργων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδών, από κωμωδίες μέχρι δράματα.

Πότε θα γίνει η κηδεία

Η κηδεία του Ντίνου Καρύδη θα γίνει αύριο, Τρίτη, στη 1.30 το μεσημέρι από το κοιμητήριο Ζωγράφου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε την είδηση του θανάτου

«Αγαπημένε μου φίλε Καληνύχτα για πάντα! Ήσουν από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που γνώρισα και με έλεγες πάντα ανηψάκι σου από τότε που στα στούντιο της ΕΡΤ το 80 γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε κ μας ένωσε βαθειά οικογενειακή φιλία..

Το ταλέντο και το χιούμορ σου αστείρευτα!

Η αγάπη για όλους εμάς μα κυρίως για την Τζούλια σου κ την Σμαράγδα σου υπέρμετρη.. Κι η Σμαράγδα αξία κόρη τέτοιων γονιών. Θα σε αγαπάμε πάντα και θα’σε αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 1.30 από το κοιμητήριο Ζωγράφου..

Καλό ταξίδι λατρευτέ μας’ Ντινάκο και θερμά συλλυπητήρια στα 2 σου αγαπημένα πλάσματα..» γράφει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024