Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κάτια Δανδουλάκη: «Αρχίζει η ψυχή μου και γίνεται όλο και πιο φτωχή» – Το δικό της «αντίο» στον Ντίνο Καρύδη
Δανδουλάκη και Καρύδης

Κάτια Δανδουλάκη: «Αρχίζει η ψυχή μου και γίνεται όλο και πιο φτωχή» – Το δικό της «αντίο» στον Ντίνο Καρύδη

Τί δήλωσαν συνάδελφοι του Ντίνου Καρύδη για την απώλειά, τον ίδιο, το χιούμορ, το χαρακτήρα και το ταλέντο του.

Έφυγε από τη ζωή στις 15 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 85 ετών, ο σπουδαίος ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη, και σύζυγος της Τζούλιας Αργυροπούλου. Όπως ήταν γνωστό, ο ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας για τα οποία είχε μιλήσει και σε συνέντευξή του το 2021. Μάλιστα, εκεί ο καλλιτέχνης είχε δηλώσει πως λόγω των προβλημάτων αυτών ήταν αναγκασμένος να μένει μακριά από την τέχνη που αγάπησε, την υποκριτική.

Αρχικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αποχαιρέτησε τον σπουδαίο ηθοποιό. Στην εν λόγω ανάρτηση μίλησε για τον χαρακτήρα του Ντίνου Καρύδη, την όμορφη σχέση που οι δυο τους είχαν δημιουργήσει, το άμετρο ταλέντο του, αλλά και το σεβασμό που τρέφει για την κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη.

«Αντίο, μεγάλε μου φίλε. Σε ευχαριστώ για πάρα πολλά πράγματα».

Λογικό είναι κι άλλοι συνάδελφοι του εκλιπόντος να θέλουν να πουν το δικό τους αντίο. Τη σημερινή ημέρα σε δηλώσεις για το ατυχές συμβάν προέβη η Κάτια Δανδουλάκη.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός είπε: «Τον Ντίνο τον αγαπούσα πάρα πολύ. Έχουμε παίξει μαζί, έχουμε γελάσει μαζί. Αρχίζει η ψυχή μου και γίνεται όλο και πιο φτωχή. Η μόνη παρηγοριά είναι να έχει φύγει χωρίς να υποφέρει και εκεί που θα είναι τώρα, ξέρω σίγουρα ότι θα είναι μέσα σε φως. Αλλά δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο πιο φτωχοί γινόμαστε κάθε τόσο και αυτό μου δημιουργεί μεγάλη θλίψη», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μόνο γέλια θυμάμαι από τον Ντίνο. Ήταν ένας εξαιρετικά καλός ηθοποιός, καλός συνάδελφος, ζεστός άνθρωπος, λάτρευε την οικογένειά του. Φαντάζομαι τη Σμαράγδα τώρα… Τα λόγια είναι πολύ λίγα όταν χάνουμε ανθρώπους».

«Η μνήμη θα τον κρατά για πάντα ζωντανό».

Μια άλλη ηθοποιός που επέλεξε να αποχαιρετίσει τον ηθοποιό της «Η πρώτης απεργίας» είναι η Ελένη Ερήμου λέγοντας το δικό της καλό ταξίδι μια και «θα συναντήσει τους αγαπημένους τους εκεί που θα πάει». Η Μιμή Ντενίση, επίσης, δήλωσε πως δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ τον χαρακτήρισε έναν πολύ γλυκό και ήσυχο άνθρωπο. Μάλιστα, η τελευταία είπε ότι ο Ντίνος Καρύδης «θα μείνει στην μνήμη του θεάτρου ως μια πολύ αξιοπρεπής μορφή ενός πολύ καλού ηθοποιού».

Η Άννα Φόνσου μίλησε για την ιδιαίτερα καλή φιλία που διατηρούσαν, ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Αντίο, μεγάλε μου φίλε. Σε ευχαριστώ για πάρα πολλά πράγματα». Ο Μάνος Βακούσης, επίσης, δήλωσε πως ο λοχαγός Φίσερ της ταινίας «Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο» θα μείνει για πάντα κοντά τους καθώς «η μνήμη θα τον κρατά για πάντα ζωντανό».

«Θα μείνει στην μνήμη του θεάτρου ως μια πολύ αξιοπρεπής μορφή ενός πολύ καλού ηθοποιού».

Η κόρη αλλά και η σύζυγος του ηθοποιού δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί σε σχέση με την απώλεια, αλλά όλοι οι παραπάνω φρόντισαν να δείξουν την εκτίμηση που θρέφουν για τις δύο γυναίκες και να πουν συλλυπητήρια για το γεγονός.

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024