Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κάια Γκέρμπερ: Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ μιμήθηκε την εμφάνιση της μητέρας της από το 1993

Κάια Γκέρμπερ: Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ μιμήθηκε την εμφάνιση της μητέρας της από το 1993

Η Κάια Γκέρμπερ έβαλε το φόρεμα που είχε επιλέξει η Σίντι Κρόφορντ στα Όσκαρ του 1993 και ήταν ολόιδια η μητέρα της.

Η Κάια Γκέρμπερ με την πρόσφατη εμφάνισή της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση, αναβιώνοντας μια εμβληματική στιγμή της μόδας που έχει χαραχτεί στη μνήμη της pop κουλτούρας. Η 23χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας «Shell» με ένα λευκό φόρεμα του γαλλικού οίκου μόδας Hervé Léger, το οποίο φορούσε η μητέρα της στα βραβεία Όσκαρ του 1993. Η επιλογή αυτή δεν ήταν τυχαία, αλλά μια συνειδητή προσπάθεια να αποτίσει φόρο τιμής στη μητέρα της και στην κληρονομιά της στον κόσμο της μόδας.

Η Σίντι Κρόφορντ, ένα από τα πιο διάσημα supermodels της δεκαετίας του ’90, είχε μαγέψει τότε το κοινό με την αβίαστη κομψότητα και τη διαχρονική ομορφιά της. Το λευκό φόρεμα Hervé Léger, γνωστό για τη χαρακτηριστική του γραμμή που αγκαλιάζει το σώμα, έγινε σύμβολο μιας εποχής που οι μόδες αμφιταλαντεύονταν μεταξύ της απλότητας και του έντονου glamour. Η Σίντι ήταν από τις πρώτες που φόρεσε το εν λόγω στιλ, και το φόρεμα έμεινε στην ιστορία ως μία από τις πιο διαχρονικές και εμβληματικές εμφανίσεις του κόκκινου χαλιού.

Η Κάια Γκέρμπερ, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, δεν αρκέστηκε μόνο στο φόρεμα. Συνδύασε το look με τις ίδιες γόβες και τα ίδια σκουλαρίκια που φορούσε η Σίντι Κρόφορντ, ενώ το μακιγιάζ και το χτένισμά της θύμισαν έντονα τη μητέρα της, μεταφέροντας την εικόνα της δεκαετίας του ’90 στο σύγχρονο σκηνικό του κινηματογραφικού φεστιβάλ.

Η αναβίωση αυτή προκάλεσε συγκίνηση και δέος στους λάτρεις της μόδας και της pop κουλτούρας, καθώς αναδείχθηκε η διαχρονικότητα του στυλ και η ισχυρή επιρροή που έχουν προσωπικότητες όπως η Σίντι Κρόφορντ στη σύγχρονη εποχή.

View this post on Instagram

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει την περηφάνια της για την κόρη της. Δημοσίευσε σε Instagram story μια φωτογραφία δίπλα-δίπλα με την Κάια Γκέρμπερ, με τη φράση «Like mother, like daughter» τονίζοντας ακόμα περισσότερο το συμβολισμό αυτής της στιλιστικής αναβίωσης.

Το γεγονός ότι η Kaia αναπαρήγαγε με τόση ακρίβεια ένα look τόσο σημαντικό για τη μητέρα της, δημιούργησε μια γέφυρα ανάμεσα σε δύο γενιές supermodels και απέδειξε τη διαχρονική γοητεία της μόδας.

* Πηγή: Grace

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024