Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το νέο πολιτικό μήνυμα της Κάμαλα Χάρις πίσω από την εμφάνισή της
Η Κάμαλα Χάρις

Το νέο πολιτικό μήνυμα της Κάμαλα Χάρις πίσω από την εμφάνισή της

Για μια ακόμη φορά η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις επέλεξε ένα outfit με δυνατό πολιτικό μήνυμα.

Η εμφάνιση της Κάμαλα Χάρις στο δείπνο των Βραβείων Phoenix 2024 του Ιδρύματος Congressional Black Caucus ήταν ένα ξεκάθαρο fashion statement που συνδύασε μόδα και πολιτικό μήνυμα. Ενώ συνήθως επιλέγει ουδέτερα κοστούμια, αυτή τη φορά η υποψήφια για την προεδρία το 2024 έκανε μια ιδιαίτερη επιλογή, επιλέγοντας ένα μαύρο φόρεμα με πούλιες, σχεδιασμένο από τον Αφροαμερικανό σχεδιαστή LaQuan Smith. Ο συγκεκριμένος σχεδιαστής, ήταν η ιδανική επιλογή για την περίσταση, καθώς το φόρεμα εξέφραζε όχι μόνο κομψότητα αλλά και τη στήριξη της στη μαύρη κοινότητα.

Με ασύμμετρο ντεκολτέ, μακριά μανίκια και λάμψη, το φόρεμα αυτό δεν ήταν απλώς μια στυλιστική επιλογή, αλλά και μια συμβολική κίνηση που υπογράμμισε την ισχυρή της παρουσία σε έναν χώρο όπου η ιστορία και η πολιτική της μαύρης κοινότητας βρίσκονται στο επίκεντρο. Συνοδευόμενο από διαμαντένια σκουλαρίκια και λουστρινένιες μαύρες γόβες, η εμφάνιση της Χάρις τόνισε την κομψότητα και την αποφασιστικότητα της για αλλαγή.

Το μακιγιάζ της Κάμαλα Χάρις και τα μαλλιά της συμπλήρωσαν την εμφάνιση με φυσικό και διακριτικό τρόπο, ενώ το τραγούδι «Freedom» της Μπιγιονσέ έδωσε μια δυναμική έναρξη στην ομιλία της.

«Η σκυτάλη είναι στα χέρια μας»

«Η Μαύρη Συμμαχία του Κογκρέσου έχει λειτουργήσει ως η συνείδηση του Κογκρέσου και του έθνους μας, και ως υπερήφανο πρώην μέλος της CBC (Congressional Black Caucus), γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι η Αμερική βασίζεται στους ηγέτες σε αυτή την αίθουσα, όχι μόνο για τη συνείδησή τους, αλλά και για το όραμά τους», δήλωσε.

«Τώρα η σκυτάλη είναι στα χέρια μας. Πιστεύω πραγματικά ότι η Αμερική είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στην πολιτική της διαίρεσης και του μίσους, και για να το κάνει αυτό, το έθνος μας βασίζεται στην ηγεσία αυτής της αίθουσας», είπε και πρόσθεσε: «Ξέρουμε τι υποστηρίζουμε και γι’ αυτό ξέρουμε για τι αγωνιζόμαστε. Και όταν το CBC αγωνίζεται, κερδίζουμε».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κάμαλα Χάρις επιλέγει να περάσει ένα πολιτικό μήνυμα μέσα από την εμφάνισή της. Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έκανε το ίδιο, όταν εμφανίστηκε στη σκηνή του προεδρικού debate στη Φιλαδέλφεια την περασμένη Τρίτη, φορώντας ένα από τα χαρακτηριστικά πλέον στιλ της: ένα κοστούμι με μπλούζα lavallière από μέσα.

* Πηγή: Grace

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024