Συνεχίζετε να δουλεύετε από το σπίτι ή απλώς λειτουργείτε καλύτερα όταν διαβάζετε τα πάντα τυπωμένα στο χαρτί; Σε κάθε περίπτωση, ο οικιακός εκτυπωτής είναι απαραίτητος, καθώς αποτελεί μια πρακτική λύση για καθημερινή και πολύπλευρη χρήση.

Οι οικιακοί εκτυπωτές – πολυμηχανήματα μπορούν να καλύψουν μια σειρά από ανάγκες, ειδικά εάν χρειάζεστε μια συσκευή που ενσωματώνει πολλές και διαφορετικές λειτουργίες. Εκτός από τις εκτυπώσεις εγγράφων ή φωτογραφιών, με αυτές τις συσκευές μπορείτε να βγάλετε εύκολα και γρήγορα φωτοτυπίες, να στείλετε έγγραφα μέσω φαξ, να σαρώσετε αρχεία μέσω σκάνερ και άλλα πολλά ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε.

Οι καλύτεροι οικιακοί εκτυπωτές

Θα βρείτε τον καλύτερο, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε οικιακούς εκτυπωτές – πολυμηχανήματα αλλά και τα απαραίτητα αναλώσιμα, όπως μελάνια, τα οποία θα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Για να σας βοηθήσουμε, ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα καλύτερα μοντέλα, που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Εκτυπωτής HP Deskjet 2710e All-in-One

Ο εκτυπωτής HP Deskjet 2710e All-in-One είναι μια πολυλειτουργική συσκευή που προσφέρει εκτυπώσεις, αντιγραφή και σάρωση, ενώ παρέχει επίσης επιλογές ασύρματης σύνδεσης. Με έναν απλό και λειτουργικό σχεδιασμό, αποτελεί ιδανική επιλογή για οικιακή χρήση ή μικρά γραφεία.

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε συσκευή για να εγκαταστήσετε σε λίγα μόλις βήματα την εφαρμογή HP Smart. Εξασφαλίστε ευέλικτη απόδοση για εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή.

Πολυμηχάνημα HP Smart Tank 670

Με το πολυμηχάνημα Smart Tank 670 All-in-One της HP θα μπορέσετε να κάνετε τα πάντα, όπως εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή. Χρησιμοποιεί τεχνολογία με μελάνια (inkjet) και μπορεί να τυπώσει τόσο έγχρωμα, όσο και ασπρόμαυρα. Μέσω WiFi έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί στο δίκτυό σας και έτσι να μπορέσετε να εκτυπώσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή ή κινητό από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται η σύνδεση μέσω καλωδίου USB.

Συνδέοντάς τον με την γραμμή του τηλεφώνου θα μπορέσετε να στείλετε και να λάβετε fax. Προσφέρει αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και έτσι δεν χρειάζεται να γυρίζετε εσείς το χαρτί χειροκίνητα.

Πολυμηχάνημα Inkjet Canon Pixma

Μειώστε θεαματικά το κόστος των εκτυπώσεων στο σπίτι με αυτόν τον γρήγορο και εύχρηστο εκτυπωτή Canon PIXMA G3430 3 σε 1, με επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού και υποστήριξη Wi-Fi. Εκτυπώστε 3.100 ασπρόμαυρες σελίδες (3.900 στην κατάσταση Οικονομικής λειτουργίας) και 4.400 έγχρωμες (4.600 στην κατάσταση Οικονομικής λειτουργίας).

Εύκολη, απλή καθημερινή χρήση χάρη στα ευδιάκριτα κουμπιά και την εγκατάσταση της κεφαλής εκτύπωσης με μία ενέργεια. Εκτυπώστε πιο γρήγορα τα έγγραφά σας με ταχύτητα 11 εικ./λεπτό για μονόχρωμες σελίδες και 6 εικ./λεπτό για έγχρωμες.

Εκτυπωτής Canon Pixma TR150

Πάρτε μαζί σας τη δουλειά. Με τον ελαφρύ και φορητό εκτυπωτή με ευέλικτη ασύρματη συνδεσιμότητα και χειρισμό μέσω smartphone θα έχετε επαγγελματικά αποτελέσματα χωρίς κόπο όπου κι αν χρειαστεί να πάτε. Υπέροχες εκτυπώσεις όπου και αν βρίσκεστε.

Φορητός και ανθεκτικός για εκτυπώσεις εκτός γραφείου. Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας με την ασύρματη εκτύπωση από υπολογιστή, φορητό υπολογιστή ή έξυπνη συσκευή και εκτυπώστε κείμενα ή φωτογραφίες χωρίς περιθώρια σε μέγεθος έως Α4.

Εάν θέλετε να εκτυπώνετε τις φωτογραφίες σας

Στην περίπτωση που αναζητάτε έναν εύκολο στον χειρισμό εκτυπωτή φωτογραφιών, οι καλύτερες επιλογές περιλαμβάνουν:

Εκτυπωτής Canon Zoemini

Χωρίς μελάνι, με ασύρματη σύνδεση και αρκετά μικρό μέγεθος ώστε να χωρά στην τσέπη σας, ο Canon Zoemini 2 είναι ο επαναφορτιζόμενος φωτοεκτυπωτής που βρίσκεται δίπλα σας κάθε φορά που τον χρειάζεστε. Τραβήξτε και προσαρμόστε φωτογραφίες στη φορητή σας συσκευή και δημιουργήστε άμεσα αυτοκόλλητες εκτυπώσεις που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένεια.

Απολαύστε και μοιραστείτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, όπου κι αν βρίσκεστε, με τις αδιάβροχες εκτυπώσεις του Zoemini 2 που αντέχουν στη φθορά. Η αυτοκόλλητη πίσω πλευρά εξασφαλίζει εύκολη τοποθέτηση σε διάφορες επιφάνειες και λευκώματα.

Εκτυπωτής Xiaomi Mi 1S

Τυπώστε τις αγαπημένες στιγμές με τον θερμικό εκτυπωτή Mi 1S της Xiaomi. Είναι μικρός σε μέγεθος και παρέχει δυνατότητα απευθείας εκτύπωσης από το κινητό σας μέσω του Xiaomi Home App.

Συνδέστε εύκολα το smartphone σας στον εκτυπωτή και εκτυπώστε επαγγελματικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης σε 1 λεπτό. Ζωντανέψτε τις φωτογραφίες στην οθόνη του κινητού σας σε πραγματικές που μπορείτε να αγγίξετε.

Κι εάν χρειάζομαι scanner;

Μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε scanner, σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Δικό μας αγαπημένο είναι:

Scanner Epson Perfection

Αυτός ο εύχρηστος σαρωτής με τροφοδοσία μέσω USB διαθέτει νέα, κομψή σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο. Η ενσωματωμένη βάση σάς παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία καθώς μπορείτε να χρησιμοποιείτε το σαρωτή τόσο σε οριζόντια όσο και σε πλάγια θέση, εξοικονομώντας χώρο. Με 4.800 dpi και υψηλές ταχύτητες σάρωσης, ο V19 παρέχει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας γρήγορα.

Αποθηκεύστε και μοιραστείτε online τις φωτογραφίες σας εύκολα, σαρώνοντάς τις κατευθείαν στο Facebook και το Picasa. Αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, γρήγορα χάρη στην Τεχνολογία ReadyScan LED της Epson. Μπορείτε να αρχίσετε τη σάρωση άμεσα χωρίς χρόνο προθέρμανσης. Ακόμα και οι παλιές φωτογραφίες σας δείχνουν εξαιρετικές, με το λογισμικό Epson Easy Photo Fix που βελτιώνει την ποιότητα των σαρώσεων αφαιρώντας τη σκόνη, επαναφέροντας τα ξεθωριασμένα χρώματα και διορθώνοντας τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχθεί με κόντρα φως.