Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τσελίκ για Δένδια: Είναι προοβοκάτορας, τα λόγια του θα πνιγούν στο Αιγαίο

Τσελίκ για Δένδια: Είναι προοβοκάτορας, τα λόγια του θα πνιγούν στο Αιγαίο

Οι δηλώσεις Δένδια από το Καστελόριζο για την ΑΟΖ και τις Ένοπλες Δυνάμεις προκάλεσαν την οργή του Ομέρ Τσελίκ

Η επίσκεψη του Νίκου Δένδια στο Καστελόριζο και οι δηλώσεις που έκανε εκεί για την ΑΟΖ και την ενίσχυση των Ένοπλων Δυνάμεων ενόχλησαν την Άγκυρα όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του εκπροσώπου του κυβερνώντος κόμματος, Ομέρ Τσελίκ.

«Το λόμπι του χάους θέλει να σαμποτάρει τις προσπάθειες για διάλογο. Αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο από τη δήλωση Μητσοτάκη»

Ο Τσελίκ χαρακτήρισε προβοκάτορα τον Νίκο Δένδια και τον κατηγόρησε μάλιστα ότι σαμποτάρει τις ειρηνευτικές προσπάθειες για διάλογο, ενώ πρόσθεσε ότι τα λόγια του «θα πνιγούν στο Αιγαίο».

Τι είπε ο Τσελίκ

«Η πόρτα του διαλόγου άνοιξε κατά τη συνάντηση του προέδρου μας με τον Μητσοτάκη. Ενώ επιδιώκεται αυτή η προσέγγιση, ακραία στοιχεία εντός της Ελλάδας κάνουν ό,τι μπορούν για να σαμποτάρουν αυτόν τον διάλογο. Ο προβοκάτορας Δένδιας έκανε δηλώσεις που ξεπέρασαν τα όριά του. Πήγε στο Καστελλόριζο και έκανε δηλώσεις εξηγώντας πώς θα επεκτείνουν τους εξοπλισμούς στην Ανατολική Μεσόγειο και στοχοποίησε την Τουρκία» είπε αρχικά ο Τσελίκ.

«Τα λόγια του δεν μπορούν να φτάσουν σε εμάς χωρίς να πνιγούν στο Αιγαίο. Αυτή η δήλωση του Δένδια είναι μια δήλωση που είναι κατά του διαλόγου. Το λόμπι του χάους θέλει να σαμποτάρει τις προσπάθειες για διάλογο. Αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο από τη δήλωση Μητσοτάκη πως πρέπει να συνεχίσουμε τον διάλογο. Ο Δένδιας στοχοποιεί τις δηλώσεις Μητσοτάκη. Λέει πράγματα στον δικό του πρωθυπουργό μέσω της Tουρκίας και αυτό είναι πρόβλημα της ελληνικής κυβέρνησης» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024