Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης: Δύναμή μου είναι ο απλός κόσμος του ΠΑΣΟΚ και όχι οι «βαρόνοι» του κόμματος

Ανδρουλάκης: Δύναμή μου είναι ο απλός κόσμος του ΠΑΣΟΚ και όχι οι «βαρόνοι» του κόμματος

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τους συνυποψήφιούς του να παραμείνουν στις επάλξεις και την επομένη των εσωκομματικών εκλογών

Στου Ζωγράφου βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο των περιοδειών του για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Μιλώντας σε μέλη και φίλους του κόμματος ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στην κυβερνητική προοπτική του κόμματός του αλλά και στο επερχόμενο ντιμπέιτ με τους συνυποψηφίους του που «κλείδωσε» για τις 24 Σεπτέμβρη.

«Απέναντι της η Νέα Δημοκρατία δεν έχει τον λαϊκισμό, αλλά την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία, την ενότητα και το προοδευτικό σχέδιο της Δημοκρατικής Παράταξης που ο λαός έχει ανάγκη να γίνει κυβέρνηση. Η νίκη μας στις επόμενες εθνικές εκλογές δεν είναι για να αυτοεπιβεβαιωθούμε ότι επιστρέψαμε πολιτικά, αλλά για να είμαστε λύση ελπίδας για την κοινωνία» ανέφερε.

«Και οι έξι πρέπει να είμαστε υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ ανεξαρτήτως αποτελέσματος»

Επαναφέροντας την πρόταση του για ένα ντιμπέιτ, που θα αλλάξει τα δεδομένα των προκάτ μονολόγων, ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τους συνυποψηφίους του να τολμήσουν αυτήν την καινοτομία.

Ανδρουλάκης

Οι κάλπες θα στηθούν στις 6 Οκτωβρίου

«Μπορούμε να δείξουμε το καινούργιο με έναν ανοιχτό διάλογο. Αν τα καταφέρουμε να είστε βέβαιοι ότι θα συγκινήσουμε και θα έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή. Θέλουμε το ΠΑΣΟΚ να έχει ισχυρή παρουσία στις 6 και 13 Οκτωβρίου. Ζητώ από τους συνυποψηφίους μου να μην αρνηθούν τον ανοιχτό διάλογο» υπογράμμισε.

Δύναμή μου είναι ο απλός κόσμος και όχι οι «βαρόνοι»

«Και οι έξι πρέπει να είμαστε υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Όταν φιλοδοξείς να ηγηθείς του ΠΑΣΟΚ, σίγουρα φιλοδοξείς να συνδράμεις τον αγώνα και ως βουλευτής» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης επαναλαμβάνοντας την ηθική δέσμευση όλοι οι υποψήφιοι Πρόεδροι να μπουν στα ψηφοδέλτια του Κινήματος την επόμενη ημέρα.

«Σε αυτήν την πορεία χαίρομαι γιατί είχαμε ανταγωνιστικά ψηφοδέλτια και όχι με φίλους και γνωστούς. Το κόμμα ήταν ανοιχτό, τα όργανα συνθετικά και το πρόγραμμα μας ήταν σε διαβούλευση επί πέντε μήνες στα email των στελεχών. Πόσοι έστειλαν παρατηρήσεις για να εκφράζουν στη συνέχεια διαφωνίες στα νομοσχέδια;» αναρωτήθηκε.

Ανδρουλάκης

Στιγμιότυπο από την ομιλία Ανδρουλάκη στου Ζωγράφου

«Δύναμη μου είναι ο απλός κόσμος του ΠΑΣΟΚ και όχι οι «βαρόνοι» του ΠΑΣΟΚ, που δεν ψάχνουν πρωθυπουργίσιμο αλλά διαχειρίσιμο και σε μένα δεν θα τον βρουν. Είμαι χαρούμενος γιατί βλέπω μπροστά μου πρόσωπα, που χαμογελούν όχι μόνο για τη νέα μας πορεία αλλά και γιατί δεν απολογούνται πια. Σήμερα το ΠΑΣΟΚ το ακούει όλος ο ελληνικός λαός.

Τιμώ κάθε αγωνιστή και κάθε μέλος που κοιτά το συλλογικό μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης και όχι προσωπικές στρατηγικές. Όλοι μαζί θα νικήσουμε. Στις 6 Οκτωβρίου υπογράφουμε ξανά τη σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας» κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024