Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ακρίτα: Δεν μπορώ να συνυπάρξω με τον Παύλο Πολάκη

Ακρίτα: Δεν μπορώ να συνυπάρξω με τον Παύλο Πολάκη

Η κ. Ακρίτα απαντώντας αν θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος, είπε ότι «δεν μπορώ να συνυπάρξω με τον Παύλο Πολάκη»

Τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε η Έλενα Ακρίτα, εκφράζοντας μεταξύ άλλων τη στήριξή της στον Στέφανο Κασσελάκη και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Παύλο Πολάκη.

«Είμαι με το Στέφανο», είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι εξ όσων γνωρίζει, ο κ. Κασσελάκης, προτίθεται να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Ακρίτα δήλωσε αντίθετη με τη δημιουργία νέου κόμματος

Επιπλέον, όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι έκπτωτος, ενώ διερωτήθηκε για ποιο λόγο τον καθαίρεσαν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι όλοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είμαι γκρούπι»

«Όταν ένα κόμμα από το 36% πέφτει στο 17% κάτι φταίει. Αν δεν αναλύσουμε τι φταίει όμως, δεν πρόκειται να πάμε παρακάτω» ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι δεν ειρωνεύτηκε την επιτροπή που ψήφισε την απομάκρυνση του κ. Κασσελάκη, αλλά, σημείωσε ότι δεν είναι δυνατόν 60-70 άτομα να ψήφισαν την καθαίρεσή του από το τηλέφωνο, χωρίς να είναι εκεί. «Πώς γίνεται να ψηφίσουν για κάτι ενώ ήταν απόντες;», επεσήμανε.

Αναφερόμενη στη στήριξή της στον Στέφανο Κασσελάκη είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν είμαι ούτε γκρούπι, ούτε χειροκροτήτρια. Δεν θα πεθάνουμε αν δεν εκλεγεί», ενώ εξέφρασε την αντίθεσή της στη δημιουργία νέου κόμματος.

«Δεν μπορώ να συνυπάρξω με Πολάκη»

Όσον αφορά στο αν θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος, τόνισε ότι «δεν μπορώ να συνυπάρξω με τον Παύλο Πολάκη. Τον σέβομαι, αλλά έχω βάλει μία κόκκινη γραμμή, εξαιτίας του νομοσχεδίου για την ισότητα των δύο φύλων».

Πρόσθεσε ωστόσο ότι εάν εκλεγεί ο Σωκράτης Φάμελλος, θα παραμείνει, αφού, «κράτησε το κόμμα όρθιο».

Τέλος, αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε πως την «έχει πικράνει το γεγονός ότι δεν είναι κοντά μας, ούτε ως ηγέτης, ούτε ως βουλευτής».

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024