Βολές κατά της νέας κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μετά την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη από την προεδρία εξαπέλυσε ο βουλευτής Κέρκυρας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης χαρακτήρισε μη καταστατική την κήρυξη του Στέφανου Κασσελάκη σε έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», τονίζοντας πως δεν θα τη θεωρούσε παράνομη.

«Αν δεν εκλεγεί ο Κασσελάκης και εκλεγεί οποιοσδήποτε, εγώ θα παραμείνω στο κόμμα μου»

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης υπογράμμισε δεν υπάρχει καμία διάθεση από τον Στέφανο Κασσελάκη να λυθεί το θέμα στα δικαστήρια.

«Φοβούνται τον Κασσελάκη. Η μη συμμετοχή του θα οδηγήσει σε εσωστρέφεια και αυτό το πραξικόπημα θα ήταν πραξικοπηματάρα, αν τον εμποδίσουν να κατεβεί υποψήφιος» σημείωσε ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Γιατί δεν παραιτείται ο Παππάς από επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ»

Συνέχισε λέγοντας πως όλοι αυτοί που συνενώθηκαν είναι μόνον ο Κασσελάκης. «Γιατί δεν παραιτείται ο Παππάς από επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Κασσελίστας τον έκαναν πρόεδρο» πρόσθεσε.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης επισήμανε πως «αν δεν εκλεγεί ο Κασσελάκης και εκλεγεί οποιοσδήποτε, εγώ θα παραμείνω στο κόμμα μου, τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν φύγω, θα δώσω και την έδρα μου. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα μου».