Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γερουλάνος: Εγγυώμαι ηγεσία παρούσα παντού, στην κοινωνία, στη Βουλή, στο ΠΑΣΟΚ
Ο Παύλος Γερουλάνος

Γερουλάνος: Εγγυώμαι ηγεσία παρούσα παντού, στην κοινωνία, στη Βουλή, στο ΠΑΣΟΚ

Ο Παύλος Γερουλάνος συναντήθηκε και συζήτησε με πολίτες για τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ κατά την περιοδεία του σε Μεσσηνία και Λακωνία

Σε Σκάλα Λακωνίας, Σπάρτη και Καλαμάτα περιόδευσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Α’ Αθηνών Παύλος Γερουλάνος.

Ο Παύλος Γερουλάνος συναντήθηκε και συζήτησε με πολίτες για τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Μεταξύ άλλων τόνισε πως «φέρνω στο τραπέζι σχέδιο, ενότητα, εμπειρία. Αυτά, είναι τα χαρακτηριστικά μιας νέας ηγεσίας, που ενώνει και μπορεί. Και, προφανώς, αυτή η ηγεσία πρέπει να είναι στη Βουλή, πρέπει να είναι παντού, να είναι πλήρους απασχόλησης. Αυτά εγγυώμαι».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος ανήρτησε σχετικό σποτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας πως ««Σκάλα Λακωνίας, Σπάρτη, Καλαμάτα (ξανά). «Αναγέννηση» παντού! Πάθος παντού. Ελπίδα ότι, αυτό που γίνεται στο ΠΑΣΟΚ, μπορεί να δώσει ελπίδα στη χώρα».

«Η προοπτική εξουσίας για εμάς, δεν έρχεται χωρίς προϋποθέσεις για εμάς»

Στη συνέχεια τόνισε ότι «μέσα σε δύο μήνες, από τότε που ξεκίνησε η εσωκομματική διαδικασία, πήγαμε από το «τι κάνετε, εκεί στο ΠΑΣΟΚ;», στο «κάντε κάτι, εκεί στο ΠΑΣΟΚ», στο «κοιτάξτε τι θα κάνετε, εκεί στο ΠΑΣΟΚ». Όμως: Αυτή η προοπτική εξουσίας για εμάς, δεν έρχεται χωρίς προϋποθέσεις για εμάς. Απαιτεί αλλαγή λειτουργίας, νοοτροπίας, ηγεσίας. Η κοινωνία περιμένει από εμάς, με αγωνία, να δείξουμε ότι δεν είναι μονόδρομος η πολιτική της Κυβέρνησης. Και όποια ή όποιος παίρνει αυτήν την πραγματικότητα ελαφρά τη καρδία, μάλλον δεν έχει ιδέα, ποιον ρόλο διεκδικεί και σε ποια ζητήματα καλούμαστε να απαντήσουμε», επισήμανε ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο Παύλος Γερουλάνος, τέλος, υπογράμμισε πως «για αυτό, εκτός από χαρά και ικανοποίηση, η εξελικτική διαδικασία των εκλογών μας, οφείλει να μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης. Τεράστιας ευθύνης».

Δείτε το σποτ του Παύλου Γερουλάνου:

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024