Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Ο υποψήφιος Γκλέτσος θέλει για πρόεδρο τον… Πολάκη – «Ο Κασσελάκης δεν έχει σχέση με την Αριστερά»
Ο Απόστολος Γκλέτσος

ΣΥΡΙΖΑ: Ο υποψήφιος Γκλέτσος θέλει για πρόεδρο τον… Πολάκη – «Ο Κασσελάκης δεν έχει σχέση με την Αριστερά»

Παρότι είναι και ο ίδιος υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ο Απόστολος Γκλέτσος δεν έκρυψε την εκτίμησή του στον Πολάκη - Εξαπέλυσε βολές κατά του Κασσελάκη, λέγοντας όμως ότι επιθυμεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος

«Τον θέλω με τα χίλια για πρόεδρο», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για τον υποψήφιο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παύλο Πολάκη, παρότι και ο ίδιος έχει καταθέσει την πρόθεσή του να κατέλθει ως υποψήφιος για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Απόστολος Γκλέτσος δεν έκρυψε την προσωπική του εκτίμηση για τον Παύλο Πολάκη, συμπληρώνοντας όμως ότι δεν είναι ακόμη σίγουρος αν θα τον στηρίξει στον δεύτερο γύρο, δεδομένου ότι ακόμα δεν υπάρχει καθαρή εικόνα για το ποιοι θα είναι τελικώς υποψήφιοι.

«Θέλω όμως να είναι υποψήφιος πρόεδρος ο Κασσελάκης»

Όσον αφορά τη δική του υποψηφιότητα, ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε πως «ο λόγος που μπαίνω στην κούρσα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είναι για να βάλω πλάτη», προσθέτοντας ότι «για να πέσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα πρέπει να μπούμε όλοι γρήγορα στη μάχη».

Ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε ότι σε περίπτωση επανεκλογής του Στέφανου Κασσελάκη «θα πάω σπίτι μου και δεν θα ξανασχοληθώ με την πολιτική, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ».

Γκλέτσος: «Ο Κασσελάκης δεν έχει σχέση με την πολιτική και την Αριστερά»

Ακολούθως υποστήριξε ότι «ο κ. Κασσελάκης δεν έχει σχέση ούτε με την πολιτική ούτε με την Αριστερά. Ο λόγος που τον στήριξα τους πρώτους 3 μήνες ήταν διότι προσπαθούσαμε να βρούμε αρχηγό τότε. Έκανα όμως απολύτως λάθος εκτίμηση που τον στήριξα. Για την ακρίβεια, βγήκα και του μίλησα σε προσωπικό επίπεδο. Θέλω να είναι υποψήφιος πρόεδρος όμως. Για να δουν όλοι στην εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί έκαναν λάθος που τον εξέλεξαν πέρυσι».

Παράλληλα, δήλωσε ότι «το μεγαλύτερο λάθος του Στέφανου είναι ότι έκανε καθημερινή επίδειξη πλούτου και ευμάρειας από κανάλι σε κανάλι, χωρίς κανένα απολύτως πολιτικό πρόγραμμα. Δημοσιονομικά μόνο αν αθροίσει κανείς τα όσα έδινε από εδώ και από εκεί, βγαίναμε έξω. Επίσης, δεν ερχόταν ποτέ στα κομματικά όργανα, ενώ είχε για μόνιμη τακτική να κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για υπονόμευση».

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024