Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ζαχαριάδης: Ο Κασσελάκης αποδέχθηκε άμεσα την καθαίρεση – Η επίθεση στον Σπηλιωτόπουλο για τον… Γιεζόφ

Ζαχαριάδης: Ο Κασσελάκης αποδέχθηκε άμεσα την καθαίρεση – Η επίθεση στον Σπηλιωτόπουλο για τον… Γιεζόφ

Ο Κώστας Ζαχαριάδης επισήμανε πως πρέπει να ξεκαθαρίσει «τι κόμμα θέλει ο Στέφανος Κασσελάκης. Αυτό που θέλει δεν είναι Αριστερά» - Το tweet του Άρη Σπηλιωτόπουλου και η απάντησή του

Στους δύο τρόπους που φαίνεται η άμεση αποδοχή της καθαίρεσής του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία από τον Στέφανο Κασσελάκη, αναφέρθηκε το στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστας Ζαχαριάδης.

Όπως είπε η άμεση αποδοχή της καθαίρεσής του φαίνεται στο ότι δεν πήγε από το γραφείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αλλά και στους παραιτηθέντες συνεργάτες του μετά την έκπτωσή του.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1», επισήμανε για την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην περασμένη Κεντρική Επιτροπή πως «όποιος δεν θέλει να μετέχει στην εξ αποστάσεως ψηφοφορία, ας μην απαντά στο τηλέφωνο».

«Αυτό που θέλει ο Κασσελάκης δεν είναι Αριστερά»

Υπογράμμισε πως οι κανόνες πρέπει να τηρούνται και άσκησε κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη, αναφορικά με τις δηλώσεις του για πραξικοπήματα και κουκουλοφόρους. «Είναι μη αποδεκτά», είπε χαρακτηριστικά, καθώς, όπως επισήμανε, «καμία εξουσία δεν είναι ανέλεγκτη και ανεξέλεγκτη».

Ο Κώστας Ζαχαριάδης υποστήριξε πως πρέπει να ξεκαθαρίσει «τι κόμμα θέλει ο κ. Κασσελάκης. Αυτό που θέλει δεν είναι Αριστερά», τονίζοντας, μάλιστα, πως «όλοι πρέπει να δείξουν τις προθέσεις. Μόνο ο Πολάκης έχει καταθέσει υποψηφιότητα».

Πρόσθεσε επίσης πως «δεν γίνεται να συζητάμε για πρόσωπα και όχι για πολιτική».

Επίθεση Ζαχαριάδη σε Σπηλιωτόπουλο με… Στάλιν και Γιεζόφ

Παράλληλα, ο Κώστας Ζαχαριάδης εξαπέλυσε επίθεση στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη κατά την προεκλογική περίοδο.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο X τη γνωστή φωτογραφία του Ιωσήφ Στάλιν με τον Νικολάι Γιεζόφ, που… υπέστη επεξεργασία την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης τη λεγόμενη περίοδο των εκκαθαρίσεων, αναγράφοντας πως «η ιστορία όταν επαναλαμβάνεται γίνεται φάρσα. Ας το έχουν στο μυαλό τους όταν γράφουν περί διαγραφής του Κασσελάκη #συριζα_πραξικόπημα».

Απαντώντας στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογράμμισε πως «νομίζω ότι είναι λίγο άγαρμπο ο άνθρωπος που είχε στο ψηφοδέλτιο του για το Δήμο Αθηναίων τον Θάνο Πλεύρη και ήταν εκπρόσωπος τύπου και υπουργός της ΝΔ που χρεοκόπησε τη χώρα να μας κάνει μαθήματα εσωκομματικής δημοκρατίας».

Καταληκτικά ο Κώστας Ζαχαριάδης τόνισε αν «τελικά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος όταν τοποθετείται δημόσια παρεμβαίνει ως τεχνοκράτης της επικοινωνίας ή ως στέλεχος του νέου κόμματος Κασσελάκη;».

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024