Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μπράουν: «Με βοηθάει που παίζω δίπλα στον Σλούκα»

Μπράουν: «Με βοηθάει που παίζω δίπλα στον Σλούκα»

Ο Λορέντζο Μπράουν μίλησε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι (75-88) στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», στην Κύπρο.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 88-75 στην Κύπρο και κατέκτησε το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», με τους «πράσινους» να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση χωρίς τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο τους.

Με τη λήξη του ματς, ο Λορέντζο Μπράουν μίλησε για την ως τώρα προσαρμογή του και τους Σλούκα, Όσμαν και Γιούρτσεβεν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ύστερα από τα δύο σερί παιχνίδια είναι πιο βαριά τα πόδια μας. Πρέπει όμως να έχουμε καλύτερη επικοινωνία στην άμυνα. Από εκεί και πέρα ωστόσο και δεδομένης της χρονικής στιγμής που βρισκόμαστε σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, είμαστε μια χαρά. Έχουμε ταχύτητα, θα γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές και θα αποδώσουμε σαν ομάδα».

Για την προσαρμογή του: «Μέχρι στιγμής η προσαρμογή μου είναι πολύ ομαλή. Με βοηθάει πολύ που παίζω δίπλα στον Κώστα Σλούκα, μου δείχνει πολλά πράγματα. Θεωρώ πως έχουμε μια ταλαντούχα ομάδα»

Για τους Όσμαν και Γιούρτσεβεν: «Είναι σπουδαίοι παίκτες και οι δυο και το πιο σημαντικό είναι ότι γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Και οι δυο γνωρίζουν τις συνήθειες του προπονητή. Όσον αφορά τον Γιούρτσεβεν είδαμε και χθες ότι αποτελεί έναν πολύ δυνατό παίκτη μέσα στη ρακέτα. Μπορεί να πηδάει ψηλά, μπορεί να τελειώνει τις φάσεις, μπορεί να σκοράρει και από το τρίποντο. Όσον αφορά τον Όσμαν μπορεί να σπρώξει την ομάδα μας στο ανοικτό γήπεδο, να δώσει ρυθμό και παράλληλα μπορεί να πετύχει και τρίποντα».

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024