Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Βεζένκοφ: «Δεν ήρθα για να τελειώσω κάτι αλλά για να ξεκινήσω κάτι καινούριο»

Βεζένκοφ: «Δεν ήρθα για να τελειώσω κάτι αλλά για να ξεκινήσω κάτι καινούριο»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και τους στόχους της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με νίκη την παρουσία του στο IBT Crete στο Ηράκλειο, με τους Πειραιώτες να επικρατούν σε ένα πολύ δύσκολο ματς της Φενέρμπαχτσε με 73-70, χάρη στο τρίποντο-βόμβα του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Στις δηλώσεις του ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι και τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα σεζόν, ενώ απολογήθηκε και για ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για το οποίο χρεώθηκε με μία τεχνική ποινή.

Όσα είπε ο Βεζένκοφ:

Για την ένταση του αγώνα: «Συγγνώμη από τον διαιτητή και τον κόσμο. Πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Έχασα τον έλεγχο, δεν πρέπει να ξαναγίνει. Δεν είναι του στυλ μου. Σωστό ήταν το σφύριγμα στην τελική, και λάθος να ήταν δεν πρέπει να αντιδράμε έτσι.

Πολύ σκληρός αντίπαλος η Φενερμπαχτσέ, ξέρουμε ότι θα παίξουμε μαζί της στη 1η αγωνιστική. Σκληρές μάχες, δεν παίξαμε καλά. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Θέλουμε την Euroleague και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γρήγορα».

Για την ενσωμάτωση των παικτών: «Αμυντικά δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά παίξαμε physical και τους κρατήσαμε στους 70 πόντους. Πρέπει να δουλέψουμε την επίθεση. Έχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες, πρέπει να το κάνουμε να δουλέψει. Πρέπει να βρούμε τους ρόλους μας, το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για το δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακού και την άμυνα: «Θέλουμε να τρώμε λίγους πόντους. Θέλουμε να παίζουμε σωστά, ένα μπάσκετ που κερδίζει. Έχουμε πολλές λύσεις επιθετικά, έχουμε 2 τραυματίες που είναι από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης. Πρέπει να γίνουμε ομάδα»

Για τα συναισθήματά του για την επιστροφή: «Ό,τι έγινε πριν 2 χρόνια μένει εκεί. Δεν ήρθα για να τελειώσω κάτι αλλά για να ξεκινήσω κάτι καινούριο. Ήρθα για να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100%, θέλω να ζητήσω ξανά συγγνώμη».

Only in

Ο άγνωστος ρόλος του Ιωάννη Διώτη στην εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη

Ιωάννης Διώτης (1955-2024) - Η έρευνα για αρχεία της Στάζι, η χαρτογράφηση της τρομοκρατίας και οι έρευνες για την αποθήκη της Σχοινούσας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024