Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον μίλησε για το πρώτο του παιχνίδι με αντίπαλους τους Θεσσαλονικείς, ενώ στάθηκε και ότι οι Πράσινοι πάλεψαν.

Οι δηλώσεις του Ίνγκασον

«Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν. Είναι καλός ο βαθμός. Ένας δύσκολος αγώνας. Στην αρχή υποφέραμε, μετά ανακτήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι είναι ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το πώς θεωρεί ότι η ομάδα πήγε στο ντέρμπι: «Η ομάδα πάλεψε. Υποφέραμε στην αρχή του πρωταθλήματος, έπρεπε να έρθουμε εδώ και να δείξουμε μια καλή εμφάνιση. Υποφέραμε στην αρχή του ματς. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πήραμε με έναν βαθμό. Κάποιες φορές αν δεν μπορείς να κερδίσεις, καλύτερα να μην χάσεις το παιχνίδι».

Για το ότι έπαιξε πρώτη φορά ως αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν παράξενο για μένα, δεν ήταν νορμάλ. Πέρασα πολλά καλά χρόνια εδώ, θα είμαι πάντα ευγνώμων στον ΠΑΟΚ, έχω μεγάλο σεβασμό. Τώρα παίζω στον Παναθηναϊκό, άλλαξαν οι ρόλοι, αλλά ένιωσα συγκίνηση που έπαιξα εδώ. Δεν ήταν σίγουρα μια νορμάλ συμμετοχή, ένιωσα διαφορετικά».