Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ρικέλμε: «Δεν έχω αμφιβολία ότι ο Μέσι θα παίξει στο Μουντιάλ του 2026»
Ο Λιονέλ Μέσι

Ρικέλμε: «Δεν έχω αμφιβολία ότι ο Μέσι θα παίξει στο Μουντιάλ του 2026»

Ο Χουάν Ραμόν Ρικέλμε δήλωσε με βεβαιότητα ότι ο Λιονέλ Μέσι θα αγωνιστεί με την εθνική Αργεντινής και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 που θα συνδιοργανώσουν ΗΠΑ και Μεξικό

Τον Δεκέμβριο του 2022 ο Λιονέλ Μέσι σήκωσε στο Κατάρ μαζί με την εθνική Αργεντινής το βαρύτιμο τρόπαιο του Μουντιάλ, με τη αλμπισελέστε να επιστρέφει στη κορυφή του κόσμου μετά από 36 ολόκληρα χρόνια.

Ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου, κατέκτησε το Copa America το καλοκαίρι του 2024, μεγαλώνοντας έτσι το μύθο του, ενώ στο παρελθόν είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και στο Μουντιάλ του 2026 στα γήπεδα των ΗΠΑ και Μεξικού.

Την άποψή του για αυτό το σενάριο εξέφρασε και ο παλαίμαχος άσος, Χουάν Ραμόν Ρικέλμε, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι θα ηγηθεί της Αργεντινής στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι δηλώσεις του Ρικέλμε

«Ο Μέσι αναδημιουργείται. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει. Και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα παίξει στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, πρέπει να παίξει.

Όλοι θα προσπαθήσουμε για να παίξει Δεν τον πειράζω πολύ, αλλά μιλάμε πολύ. Γι’ αυτό πιστεύω ότι θα παίξει. Είναι πολύ καλός, είναι κάτι που δεν είναι φυσιολογικό.

Και σε αυτό προστίθεται ότι του αρέσει πολύ να αγωνίζεται. Έχει κερδίσει πολλά και θέλει να συνεχίσει να κερδίζει», είπε στο κανάλι AZZ.

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024