Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μεσιέ, όλα καλά;

Μεσιέ, όλα καλά;

Ποδόσφαιρο vs Ελληνορωμαϊκή σημειώσατε 2 - Πως είδε άραγε το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Στεφάν Λανούα;

Τέσσερις αγωνιστικές στο πρωταθληματάκι μας που μετά από χρόνια έχει τις προϋποθέσεις να είναι από τα πιο ήρεμα καθώς η ΕΠΟ του Μπαλτάκου μας χαιρέτησε αλλά και στην Λίγκα υπάρχει ένας νέος αέρας για να πάει μπροστά η χώρα μας.

Η ευκαιρία βλέπετε που μας δίνεται μετά τις ευρωπαϊκές επιτυχίες του Ολυμπιακού δεν πρέπει να πάει χαμένη και η παρουσία Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ στις διοργανώσεις μπορούν να μας ανεβάσουν και άλλο συνολικά. Συν τοις άλλοις βλέπουμε σε αυτές τις 4 αγωνιστικές της Λίγκας να έχουν συμβεί τα πάντα. Ένα πρωτάθλημα που ο Αστέρας έκανε διπλό στο ΟΑΚΑ και ο Παναιτωλικός πήρε βαθμό στο Καραϊσκάκη. Και που έχουμε τρεις ομάδες στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Όλα καλά; Θα έπρεπε να είναι όλα καλά με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί όμως, δυστυχώς, δεν είναι.

Και αυτό γιατί βλέπουμε πράγματα που δεν θα έπρεπε να (συνεχίσουμε) να βλέπουμε. Εκτός αν πραγματικά στο ποδόσφαιρο… εντάχθηκε και η Ελληνορωμαϊκή. Αυτή που είδαμε στην ΟΠΑΠ Αρένα από τον Πιερό και στο γκολ αλλά και στον καβγά του με τον Μύγα που… τον πήρε και τον σήκωσε. Ο Φωτιάς όμως δεν είδε, δεν άκουσε. Ούτε καν όταν από το VAR του είπαν να ξανατσεκάρει. Και κάπως έτσι η ΑΕΚ πήρε το τρίποντο με τον Βόλο.

Θα μπορούσε να το πάρει και χωρίς να παίξει… ελληνορωμαϊκή αλλά αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ. Το ζητούμενο βεβαίως είναι αν και πάλι ο Στεφάν Λανούα, ο αρχιδιαιτητής, τα βλέπει όλα καλά. Όπως τα είδε στην Λιβαδειά την προηγούμενη αγωνιστική. Και έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον πλέον όχι μόνο η τοποθέτησή του πάνω στις επίμαχες φάσεις, όχι μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και στα υπόλοιπα γήπεδα, αλλά και η αντιμετώπιση διαιτητών που παρότι ζούμε στην εποχή του VAR συνεχίζουν να κάνουν τρανταχτά λάθη.

Είναι κρίμα σε μια σεζόν που υπάρχουν οι καλύτερες των προϋποθέσεων εδώ και χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο να ασχολούμαστε με… άλλα αθλήματα.

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024