Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γερμανία: Σοκάρει γυναικοκτονία με θύμα 50χρονη Ελληνίδα – Την σκότωσε και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Γερμανία: Σοκάρει γυναικοκτονία με θύμα 50χρονη Ελληνίδα – Την σκότωσε και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Η είδηση για τη γυναικοκτονία έχει προκαλέσει σοκ στη Νικησιανή Καβάλας, τόπο καταγωγής τόσο του θύματος όσο και του δράστη.

Μια φρικτή γυναικοκτονία έχει σοκάρει τη Γερμανία, με θύμα μια 50χρονη από την Καβάλα.

Η στυγερή γυναικοκτονία σημειώθηκε στο Kunzelsau, που βρίσκεται στη Στουτγάρδη της Γερμανίας, όταν ένας 61χρονος Έλληνας σκότωσε την 50χρονη επίσης Ελληνίδα σύζυγό του και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν σε ένα διαμέρισμα στην πόλη των 16.500 κατοίκων. Όταν βρήκαν τον άντρα αιμόφυρτο και λόγω της φύσης των τραυμάτων, κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο συγκρότημα διαμερισμάτων, βρήκαν τον τραυματισμένο άντρα και στη συνέχεια τη νεκρή γυναίκα του.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη. Η αστυνομία θεωρεί ότι ο ίδιος προκάλεσε τα τραύματά του, προσπαθώντας να αυτοκτονήσει. Μία ημέρα μετά, το απόγευμα του Σαββάτου, η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε και ο ίδιος συνελήφθη για τη γυναικτοκτονία, με ένταλμα δικαστή του περιφερειακού δικαστηρίου του Öhringen.

Λόγω των τραυματισμών, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κάλεσαν την αστυνομία. Στη συνέχεια, η αστυνομία βρήκε νεκρή τη γυναίκα στο σπίτι, κατά το ίδιο ρεπορτάζ.

Γυναικοκτονία: Τι εξετάζουν οι Αρχές

«Σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση της έρευνας, η εισαγγελία και η αστυνομία εικάζουν ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία», τόνισε ο εισαγγελέας του Χέιλμπρον.

Η εισαγγελία ερευνά την υπόθεση ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ωστόσο το κατηγορητήριο αναμένεται να αναβαθμιστεί. Ήδη, έχει διαταχθεί νεκροψία για να διευκρινιστούν οι συνθήκες θανάτου της γυναίκας.

Η είδηση για τη γυναικοκτονία έχει προκαλέσει σοκ στη Νικησιανή Καβάλας, τόπο καταγωγής τόσο του θύματος όσο και του δράστη.

Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη.

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024