Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πατέρας έκανε τεστ DNA για πλάκα και έπαθε σοκ με τα αποτελέσματα

Πατέρας έκανε τεστ DNA για πλάκα και έπαθε σοκ με τα αποτελέσματα

Ένα λάθος στην κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης έφερε τα πάνω κάτω σε μία οικογένεια

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ένας πατέρας στην Αμερική αποφάσισε να κάνει DNA τεστ για πλάκα, ωστόσο ανακάλυψε μια σπαρακτική αλήθεια για τα παιδιά του.

Η Donna Johnson και ο σύζυγός της Vanner αποφάσισαν να κάνουν τεστ DNA με τους δύο γιους τους, τον Vanner Jr, 18 ετών, και τον Tim, 12 ετών, επειδή ήθελαν να μάθουν περισσότερα για την καταγωγή τους.

Ωστόσο, όταν έλαβαν τα αποτελέσματα μέσω διαδικτύου, η εν λόγω γυναίκα από τη Γιούτα το μόνο που μπορούσε να σκεφτεί είναι… «ότι είχε γίνει κάποιο λάθος».

Τα δύο παιδιά έμοιαζαν διαφορετικά, γιατί είχαν και διαφορετικό βιολογικό πατέρα

Ενώ ο Vanner ήταν ο μπαμπάς του μεγαλύτερου γιου τους, δεν ήταν συμβατός για τον μικρότερο γιο, οδηγώντας το ζευγάρι να ψάξει λίγο περισσότερο το ζήτημα.

Λόγω προβλημάτων με την υγεία τους, το ζευγάρι επέλεξε να χρησιμοποιήσει εξωσωματική γονιμοποίηση για το δεύτερο παιδί τους το οποίο γεννήθηκε το 2008.

Παρόλο που τα δύο παιδιά τους δεν έμοιαζαν πάρα πολύ μεταξύ τους, η οικογένεια αρχικά δεν έδωσε σημασία.

Μετά το τεστ DNA όμως ανακάλυψαν με κάθε επισημότητα πως τα δύο παιδιά έμοιαζαν διαφορετικά, γιατί είχαν και διαφορετικό βιολογικό πατέρα.

Αποφάσισε να το πει στον γιο του

Τότε ο πατέρας αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια στον μικρότερο γιο του και να του πει πως δεν είναι ο βιολογικός του μπαμπάς. Έτσι πήγε τον 12χρονο Tim για παγωτό και του μίλησε ανοιχτά.

Αφού του αποκάλυψε την αλήθεια ο μικρός Tim του είπε: «Λοιπόν, είσαι ακόμα ο μπαμπάς μου», με τον Vanner να του απαντά «Σωστά, και θα είμαι πάντα ο μπαμπάς σου».

Αφού μίλησαν με δικηγόρους και συμβούλους, το ζευγάρι ξεκίνησε τις διαδικασίες προκειμένου να βρει τον βιολογικό πατέρα του Tim, ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν ο Devin McNeil.

Είχε γίνει ένα μπέρδεμα στην κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης, πράγμα που σημαίνει ότι το δείγμα σπέρματος του Devin είχε καταλήξει να χρησιμοποιηθεί για την εξωσωματική γονιμοποίηση της Johnson.

Οι δυο οικογένειες μετά την διαπίστωση για τα παιδιά ήρθαν πολύ κοντά πιέζουν για αυστηρότερες ρυθμίσεις αναφορικά με τις εξωσωματικές.

Η Donna δήλωσε στο KUTV το 2021: «Πηγαίνεις και σου μιλούν για τους κινδύνους, και οι περισσότεροι κίνδυνοι έχουν να κάνουν με το να μείνεις έγκυος ή να μην μείνεις έγκυος ή να έχεις ορμονικές διαταραχές, αλλά κανένας από αυτούς δεν μιλάει πραγματικά για το ότι θα μπορούσε να υπάρξει ένα μπέρδεμα».

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024