Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τρομακτική στιγμή: Influencer τραβούσε βίντεο από φωλιά αρκούδας όταν ξαφνικά… την είδε μπροστά του

Τρομακτική στιγμή: Influencer τραβούσε βίντεο από φωλιά αρκούδας όταν ξαφνικά… την είδε μπροστά του

«Πέρασα 24 ώρες στο δάσος και μια αρκούδα μου επιτέθηκε. Με περιμένει και υπάρχει και άλλη μία εδώ», λέει ο νεαρός σε ένα από τα σοκαριστικά κλιπ που ανέβασε στα social media

Τις τρομακτικές στιγμές που έζησε ένας Σέρβος influencer όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με μια καφέ αρκούδα ενώ τραβούσε βίντεο από φωλιά της καταγράφει βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας εκατοντάδες σχόλια για την απερισκεψία του νεαρού άνδρα.

«Δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη» λέει ο νεαρός σε ένα από τα σοκαριστικά κλιπ που ανέβασε στα social media

Ο Stefan Janković μοιράστηκε δύο κλιπ από την επικίνδυνη συνάντησή του με την αρκούδα, ένα εκ των οποίων τον δείχνει να έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί της, ενώ το άγριο ζώο τον μυρίζει με περιέργεια και ανησυχία.

Στο πρώτο βίντεο που ανέβασε στα social media o Janković εμφανίζεται να κάθεται μέσα στη φωλιά, ενώ η αρκούδα τον περιεργάζεται από την είσοδό της. Η αρκούδα κάνει μερικά βήματα προς το μέρος του και οσφρίζεται τον αέρα καθώς ο Janković ξεκινάει να βγαίνει από τη φωλιά. Στη συνέχεια ο νεαρός εμφανίζεται να βγαίνει έξω περνώντας ξυστά από την αρκούδα που μυρίζει το κεφάλι του και το κινητό του τηλέφωνο.

Το δεύτερο βίντεο που ανέβασε ο Janković τον δείχνει να έχει ήδη ανέβει σε ένα δέντρο με δύο αρκούδες να βρίσκονται από κάτω. Μία από αυτές μάλιστα φαίνεται στα πλάνα να γρατζουνάει τη βάση του δέντρου, κοιτάζοντας τον influencer.

«Δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη», λέει ο Janković στο κλιπ, σύμφωνα με τη Daily Star. «Πέρασα 24 ώρες στο δάσος και μια αρκούδα μου επιτέθηκε. Με περιμένει και υπάρχει και άλλη μία εδώ».

Ο Janković δεν εξηγεί πώς βρέθηκε σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση. Αν και δεν αναφέρεται η τοποθεσία όπου τραβήχτηκαν τα βίντεο, στη Σερβία υπάρχει αρκετά μεγάλος πληθυσμός καφέ αρκούδων.

Only in

Σε ποιες χώρες της ΕΕ ζητούν άσυλο πολίτες από 20 αυταρχικές ή εμπόλεμες χώρες;

Η Υπηρεσία Ασύλου της ΕΕ (EUAA) κατέταξε τα αιτήματα παροχής ασύλου από 20 χώρες καταγωγής στις χώρες που επιδιώκουν να πάνε και τις προσφυγικές τάσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024