Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, η Μύκονος αποτέλεσε πόλο έλξης για δεκάδες celebrities, οι οποίοι την επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι περισσότεροι από αυτούς πέρασαν στιγμές χαλάρωσης στις παραλίες, επισκέφθηκαν βραβευμένα εστιατόρια, ενώ νοίκιασαν και γιοτ ώστε είτε να κάνουν τις βόλτες τους στο Αιγαίο είτε να απολαύσουν τις διακοπές τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ωστόσο, πως περνούν τον χρόνο τους όταν δεν βρίσκονται πάνω τους τα φώτα των παπαράτσι; Ο Κώστας Φακίνος, ιδιοκτήτης και καπετάνιος της θαλαμηγού «Zeus», μίλησε στην κάμερα του Mykonos Live TV και αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά των celebrities που επισκέφθηκαν φέτος το Νησί των Ανέμων.

Η Τζέσικα Άλμπα στη Μύκονο φέτος το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Φακίνος μίλησα για τις φετινές διακοπές στη Μύκονο της Τζέσικα Άλμπα και τόνισε ότι ήταν πολύ φιλική και ευγενική. «Επισκέφθηκε την Πάρο και ξετρελάθηκε με τα νερα της. Ενώ έκανε μονοήμερη εκδρομή και στη Δήλο και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την ελληνική μυθολογία» τόνισε και συμπλήρωσε: «Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι ήταν από τους λίγους επισκέπτες που είχαμε, η οποία δεν είχε το κινητό στα χέρια της όλη την ώρα. Αντίθετα, τόσο αυτή όσο και οι οικογένειά της, προτιμούσαν να διαβάζουν τα βιβλία τους».

Ο Έλον Μασκ από την επίσκεψή του στο νησί των Ανέμων το 2022.

Ο Κώστας Φακίνος μίλησε και για την επίσκεψη του Έλον Μασκ το 2022 και αποκάλυψε ότι στο γεύμα του ήθελα να υπάρχει ταραμοσαλάτα, ενώ κι εκείνος δεν κυκλοφορούσε με ένα κινητό στο χέρι.

Ο ιδιοκτήτης και καπετάνιος της θαλαμηγού «Zeus» θυμίθηκε και ένα περιστατικό με τον Βενσάν Κασέλ, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια είχε επισκεφθεί τη Μύκονο με την πρώην σύζυγό του Τίνα Κουνακέι. «Ενώ ήταν όλα κανονισμένα για την εκδρομή, το προηγούμενη βράδυ τσακώθηκαν, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να μην ακολουθήσει την υπόλοιπη παρέα. Η Τίνα Κουνακέι ήρθε μόνη της και ήταν φανερά κακοδιάθετη και εκνευρισμένη όλη τη μέρα».

Στην κάμερα του Mykonos Live TV μίλησε και ο σεφ Αλέξης Τσάτσης, ο οποίος αποκάλυψε ότι φέτος το καλοκαίρι επισκέφθηκε το νησί «ένας γνωστός ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου και ζήτησε ένα πολύ απαιτητικό γεύμα με καραβίδες, αστακούς, σφυρίδα 5 κιλών, ακριβά κρέατα. Το αποτέλεσμα ήταν το κόστος του τραπεζιού να φτάσει τα 10.000 ευρώ».

* Πηγή: Mykonos Live TV