Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Εκβιασμοί, trafficking και βία: Οι κατηγορίες εναντίον του Sean «Diddy» Combs

Εκβιασμοί, trafficking και βία: Οι κατηγορίες εναντίον του Sean «Diddy» Combs

Τί ισχυρίζεται το κατηγορητήριο 14 σελίδων εναντίον του ράπερ Sean «Diddy» Combs.

Το αποσιωπημένο κατηγορητήριο εναντίον του Sean «Diddy» Combs αποκαλύπτει νέες καταγγελίες για το πώς κακοποιούσε σεξουαλικά και σωματικά γυναίκες. Ο ράπερ, 54 ετών, κατηγορείται για τρία εγκλήματα – εκβιασμό, εμπορία σεξ και εξαναγκασμό σε πορνεία.

Ένα κατηγορητήριο που αποσφραγίστηκε σήμερα το πρωί αποκάλυψε αποκρουστικές λεπτομέρειες της υποτιθέμενης συμπεριφοράς του – αλλά δεν κατονόμασε τους πολλούς ανθρώπους που κατά πως φαίνεται τον βοήθησαν.

To κατηγορητήριο

Σύμφωνα με το BBC, το κατηγορητήριο 14 σελίδων εναντίον του ράπερ ισχυρίζεται ότι έχει εμπλακεί σε λεκτική, συναισθηματική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση γυναικών, ενώ λέγεται πως χρησιμοποίησε τη φήμη του για να ελέγξει τα θύματά του. Μεταξύ των πιο άθλιων αποκαλύψεων ήταν ότι κατασχέθηκαν από τα σπίτια του περισσότερα από 1.000 μπουκάλια με βρεφικό λάδι και λιπαντικό. Ο Combs κατηγορήθηκε επίσης ότι ανάγκαζε γυναίκες να κάνουν σεξ με εκδιδόμενους άνδρες, μέχρι να εξαντληθούν τόσο πολύ που χρειάζονταν ενδοφλέβιες θεραπείες παροχής βασικών βιταμινών.

Επιπλέον, κατηγορείται ότι έβγαλε πολλές γυναίκες στην πορνεία μεταξύ του 2009 και του 2018. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι εν γνώσει του «στρατολόγησε, δελέασε, φύλαξε, μετέφερε, παρείχε, απέκτησε, διαφήμισε, συντήρησε, προστάτευσε και παρότρυνε» ένα ανώνυμο θύμα να συμμετάσχει σε σεξουαλικές πράξεις, με σκοπό την αμοιβή του. Το κατηγορητήριο ισχυρίζεται επίσης ότι η κακοποίηση δεν περιοριζόταν σε αυτές τις γυναίκες αλλά στους υπαλλήλους του, τους μάρτυρες και άλλους.

Η σύλληψη

Ο σταρ συνελήφθη κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Νέα Υόρκη, αφού ταξίδεψε οικειοθελώς στην πόλη, σύμφωνα με τον δικηγόρο του. Τον τελευταίο χρόνο, ο Combs έχει μηνυθεί από ανθρώπους που λένε ότι τους υπέβαλε σε σωματική ή σεξουαλική κακοποίηση. Ο ίδιος έχει αρνηθεί πολλούς από αυτούς τους ισχυρισμούς και ο δικηγόρος του, Marc Agnifilo, χαρακτήρισε το νέο κατηγορητήριο «άδικη δίωξη».

Η σύλληψη στο Μανχάταν έρχεται μετά τις έρευνες που έγιναν σε δύο ακίνητά του στο Λος Άντζελες και το Μαϊάμι τον Μάρτιο, στο πλαίσιο «έρευνας των αρχών για σωματεμπορία».

Τί είπε ο εισαγγελέας για τη σύλληψη

Ο εισαγγελέας των ΗΠΑ για τη νότια περιφέρεια της Νέας Υόρκης Ντέμιαν Γουίλιαμς επιβεβαίωσε τη σύλληψη σε δήλωσή του το βράδυ της Δευτέρας. «Νωρίτερα σήμερα το βράδυ, ομοσπονδιακοί πράκτορες συνέλαβαν τον Sean Combs, βάσει σφραγισμένου κατηγορητηρίου που κατέθεσε η SDNY», δήλωσε ο εισαγγελέας. Ανέφερε ότι το γραφείο σχεδιάζει να αποσφραγίσει το κατηγορητήριο την Τρίτη το πρωί και «θα έχουμε περισσότερα να πούμε εκείνη τη στιγμή».

Only in

Τα «μαθηματικά» Γεωργιάδη για τις ελλείψεις γιατρών στο ΕΣΥ τον εκθέτουν - Η υγεία δεν είναι αριθμοί

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο αναδεικνύεται το μεγάλο θέμα της υποστελέχωσης του ΕΣΥ με τον Άδωνι Γεωργιάδη να επιχειρεί μια επικοινωνιακή ντρίπλα ανοίγοντας τη βεντάλια του προβλήματος και εκτός Ελλάδας αλλά η πραγματικότητα είναι αμείλικτη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024