Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή η σχέση του Γιώργου Πατούλη και της συντρόφου του Νάνσυς Κοιλού. Το ζευγάρι μάλιστα περιμένει και το πρώτο παιδί του, δεύτερο για τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος έχει ακόμη έναν γιο από τον πρώτο γάμο του με την Μαρίνα Σταυράκη.  Tο πρωί της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου η Φαίη Σκορδά μέσα από το «Buongiorno» του MEGA αποκάλυψε για πρώτη φορά το φύλο του μωρού που περιμένει σε λίγους μήνες ο Γιώργος Πατούλης με τη σύντροφό του.

Το φύλο του μωρού και το όνομα

Το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι, το οποίο θα πάρει το όνομα «Πόπη»!

Ο 63χρονος σήμερα Γιώργος Πατούλης μετά το χωρισμό του από τη Μαρίνα Σταυράκη κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, έχει γίνει γνωστή η σχέση του με τη Νάνσυ Κοίλου, πρώην συνεργάτιδά του στην Περιφέρεια Αττικής. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το περιβάλλον του, συζεί τον τελευταίο καιρό στη Γλυφάδα.

Τι λέει ο Αλέξανδρος Πατούλης για τον πατέρα του

Ο Αλέξανδρος Πατούλης μίλησε χθες αποκλειστικά στην εκπομπή Buongiorno και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με μία δήλωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδελφάκι μου, σε λίγο καιρό θα υποδεχτούμε το νέο μέλος στην οικογένειά μας. Δεν επιθυμώ να κάνω καμία δήλωση στην τηλεόραση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά ότι θέλω να απέχω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό που μπορώ να πω είναι πως είμαι πολύ ευτυχισμένος κι ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή. Το θέμα το έχουμε συζητήσει από πολύ νωρίς τόσο με τον πατέρα μου όσο και με τη σύντροφό του»