Ήταν πριν από λίγες ημέρες όταν έγινε γνωστό ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες διαζυγίου ανάμεσα στην Σόφι Τέρνερ και τον Τζο Τζόνας, και η σταρ του «Game of Thrones» δεν έχασε την ευκαιρία να «επισημοποιήσει» τη νέα της σχέση. Η 28χρονη ηθοποιός ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Περεγκρίν Πίρσον.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σόφι Τέρνερ εμφανίζεται δίπλα στον βρετανό αριστοκράτη, καθώς τον τελευταίο έναν χρόνο οι δύο τους έχουν εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές μαζί σε εξόδους τους. Ωστόσο είναι η πρώτη φορά που μια φωτογραφία του Πίρσον «ανεβαίνει» στα social media της ηθοποιού.

Και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια πήραν φωτιά από τους θαυμαστές της Σόφι Τέρνερ. «Για πάμε. Μόλις εμφανίστηκε νέος βασιλιάς του Βορρά» έγραψε κάποιος, ενώ τα σχόλια συνεχίστηκαν – με κάποια από αυτά να χτυπάνε… κάτω από τη ζώνη τον Τζο Τζόνας. «Είδα ότι αναβάθμισες τη σχέση σου», «επιτέλους, κάποιος στο ύψος σου», «ελεύθερη να είσαι σε όποιον σε κάνει χαρούμενη», «ξανά ερωτευμένη» ήταν μερικά από μηνύματα που έλαβε.

Η πρώτη εμφάνιση του Περεγκρίν Πίρσον στα social media της Σόφι Τέρνερ.

Ποιος είναι ο αριστοκράτης Περεγκρίν Πίρσον

O Περεγκρίν Πίρσον είναι γιος και κληρονόμος του 4ου υποκόμη του Cowdray, του οποίου η οικογένεια έχει περιουσία 224 εκατομμυρίων λιρών. Ο πατέρας του, επίσης, κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της αυτοκρατορίας των μέσων ενημέρωσης Pearson, καθώς και το κτήμα West Sussex 16.500 στρεμμάτων.

Παλιότερα το όνομά του είχε γραφτεί ξανά στα ελληνικά μίντια, καθώς από το 2020 και για τρία χρόνια, είχε σχέση με την Μαρία Ολυμπία, την μεγαλύτερη κόρη του τέως πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ Μίλλερ.

Ο Περεγκρίν Πίρσον και η Σόφι Τέρνερ φαίνεται ότι γνωρίζονταν πολλά χρόνια, ωστόσο η σχέση τους ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2023 – αφού είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες του διαζυγίου της με τον Τζο Τζόνας. Από τότε οι παπαράτσι τους έχουν πετύχει αρκετές φορές σε εξόδους τους, ωστόσο τώρα είναι και «επίσημο» ότι είναι ζευγάρι.

Σόφι Τέρνερ και Περεγκρίν Πίρσον είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2023.