Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι»: Η Δανάη Παππά μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της

«Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι»: Η Δανάη Παππά μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της

Η γνωστή ηθοποιός Δανάη Παππά επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Λάμπρο Λάζαρη και μίλησε για πρώτη φορά για το πώς είναι αυτή την περίοδο.

Ήταν πριν από τρεις εβδομάδες όταν είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας έναν πίνακα αναχωρήσεων από αεροδρόμιο με διάφορους προορισμούς – η πρώτη της μετά τον χωρισμό της με τον Λάμπρο Λάζαρη. Και τώρα ήρθε η στιγμή η Δανάη Παππά να κάνει και τις πρώτες της δηλώσεις.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία είχε βρεθεί στη Νέα Υόρκη το προηγούμενο διάστημα, επέστρεψε στην Αθήνα και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» του MEGA.  Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου. Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση, αλλά όλα καλά» ήταν τα πρώτα της λόγια της Δανάης Παππά και συμπλήρωσε:  Τα πράγματα σε φέρνουν συνήθως σε μια κατάσταση, οπότε αν δεν πιέζεις καταστάσεις και τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μια χαρά. Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι, όλα αυτά είναι ενέργειες».

Τίτλοι τέλους μετά από έξι χρόνια σχέσης

Ήταν τέλη Αυγούστου όταν έγινε γνωστή η είδηση ότι η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από έξι χρόνια σχέσης. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το ζευγάρι είχε βάλει τίτλους τέλους στη σχέση του από τον Μάιο, ωστόσο κατάφεραν να το κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το στενό φιλικό κύκλο του πρώην ζευγαριού ο χωρισμός τους ήρθε πολιτισμένα και σε ήρεμους τόνους, δίχως καβγάδες. Ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός συνεχίζουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα social media και έχουν κρατήσει στους λογαριασμούς τους τις κοινές φωτογραφίες τους.

Only in

Όπλα στα σχολεία – Ένα ανεξέλεγκτο σύγχρονο Φαρ Ουέστ στις ΗΠΑ

Αν και οι φονικές επιθέσεις με όπλα σε σχολεία παίρνουν εφιαλτικές διαστάσεις στις ΗΠΑ, το θέμα παραμένει ουσιαστικά εκτός της προεκλογικής συζήτησης. Άλλες χώρες, αντίθετα, λαμβάνουν μέτρα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024