Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ούρσουλα Κορμπερό: Ποζάρει γυμνή σε ένα κρεβάτι στις Αζόρες

Ούρσουλα Κορμπερό: Ποζάρει γυμνή σε ένα κρεβάτι στις Αζόρες

Η αποκαλυπτική ανάρτηση της Ούρσουλα Κορμπερό από το ταξίδι της.

Η Ούρσουλα Κορμπερό αποτελεί συχνά αντικείμενο μελέτης για τα επίπεδα sexiness της. Μάλιστα, η ηθοποιός φροντίζει να μην σταματήσουμε να αναρωτιόμαστε ποτέ πόση έμπνευση είχε ο Θεός όταν την έπλασε. Η 35χρονη διαθέτει έναν από τους πιο σέξι λογαριασμούς στο Instagram. Η ισπανίδα ηθοποιός  που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από τον ρόλο της «Τόκιο» στη δημοφιλή σειρά του Netflix «La Casa de Papel», έχει τον τρόπο να μαγνητίζει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Με κάθε φωτογραφία που ποστάρει ανάβει «φωτιές» και κάνει τους φανς της να παραληρούν. Οι εντυπωσιακές αναλογίες της και οι πόζες της ζαλίζουν και τα likes πέφτουν «βροχή».  Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η καλλονή μοιράζεται συχνά υλικό, τόσο από την επαγγελματική, όσο και από την προσωπική της ζωή.

Αυτή τη φορά η Κορμπέρό ανάρτησε μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη νέα της ανάρτηση, η ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα από το ταξίδι που έκανε στις Αζόρες. Σε μία από τις φωτογραφίες, η «Τόκιο» ποζάρει γυμνή στο κρεβάτι της, ενώ είναι καλυμμένη μονάχα με ένα σεντόνι ενώ αγκαλιάζει ένα μαξιλάρι.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ούρσουλα Κορμπερό δεν έγραψε τίποτα, παρά μόνο το μέρος που επισκέφτηκε συνοδευόμενο από emoji φεγγαριών, μάλλον λόγω μιας φωτογραφίας από τη συλλογή στην οποία μπορεί κανείς να δει το φεγγάρι στον ουρανό, ενώ η νύχτα δεν έχει ακόμη πέσει.

Only in

Αποκάλυψη in: Πώς αποφεύχθηκε η τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους και τι δεν λειτούργησε στα Τέμπη

Η παρ' ολίγον μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στους Αγίους Αναργύρους ξύπνησε μνήμες του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Πώς αποφεύχθηκε αυτή τη φορά το μοιραίο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024