Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Sean «Diddy» Combs: Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι του

Sean «Diddy» Combs: Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι του

Νέες αποκαλύψεις για τον Sean «Diddy» Combs έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του.

Σάλος έχει δημιουργηθεί την σημερινή ημέρα με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση του Sean «Diddy» Combs να δίνουν και να παίρνουν. Ο ράπερ, 54 ετών, κατηγορείται για τρία εγκλήματα – εκβιασμό, εμπορία σεξ και εξαναγκασμό σε πορνεία.

Επιπλέον, ένα κατηγορητήριο που αποσφραγίστηκε σήμερα το πρωί αποκάλυψε αποκρουστικές λεπτομέρειες της συμπεριφοράς του – αλλά δεν κατονόμασε τους πολλούς ανθρώπους που κατά πως φαίνεται τον βοήθησαν.

Νέες αποκαλύψεις

Ωστόσο, νέες λεπτομέρειες για τον Sean Diddy Combs έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά τη σύλληψή του στη Νέα Υόρκη. Οι αστυνομικές αρχές διέταξαν έλεγχο στις επαύλεις του ράπερ, που κατηγορείται για trafficking γυναικών, εκβιασμούς και βία. Σύμφωνα με τα έγγραφα που εξασφάλισε η PageSix, μέσα στα σπίτια που έχει ο Diddy στο Μαϊάμι και το Λος Άντζελες βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού, βίντεο ερωτικού περιεχομένου και τρία όπλα AR-15.

Τί αναφέρουν τα έγγραφα

«Τον Μάρτιο του 2024 ή περίπου τότε, κατά τη διάρκεια ερευνών στις κατοικίες του Combs στο Μαϊάμι της Φλόριντα και στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, οι αρχές επιβολής του νόμου κατέσχεσαν διάφορες προμήθειες, συμπεριλαμβανομένων ναρκωτικών και περισσότερα από 1.000 μπουκάλια παιδικού λαδιού και λιπαντικού», αναφέρει το έγγραφο.

Φαίνεται πως όλα τα παραπάνω χρησιμοποιούνταν στις «συγκεντρώσεις» που διοργάνωνε ο ράπερ στο σπίτι του. Σε αυτές, «ο Combs υπέβαλε τα θύματα σε σωματική, συναισθηματική και λεκτική κακοποίηση για να τα αναγκάσει να συμμετάσχουν σε βίντεο πορνό», αναφέρει η επίσημη κατηγορία. Επιπλέον, οι επιθέσεις «συχνά κατέληγαν σε τραυματισμούς που χρειάζονταν μέρες ή και εβδομάδες για να επουλωθούν».

Όσο για τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του, με παραμορφωμένους σειριακούς αριθμούς, το κατηγορητήριο αναφέρει πως κατασχέθηκαν. «Τα χρησιμοποιούσε για να εκφοβίσει και να απειλήσει άλλους, συμπεριλαμβανομένων των θυμάτων και των μαρτύρων της κακοποίησής του», λέγεται.

Only in

Αποκάλυψη in: Πώς αποφεύχθηκε η τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους και τι δεν λειτούργησε στα Τέμπη

Η παρ' ολίγον μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στους Αγίους Αναργύρους ξύπνησε μνήμες του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Πώς αποφεύχθηκε αυτή τη φορά το μοιραίο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024