Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Έχουμε νικητή! Οδηγός παρκάρει την πανάκριβη Lamborghini του πάνω σε πεζοδρόμιο στον Πειραιά

Έχουμε νικητή! Οδηγός παρκάρει την πανάκριβη Lamborghini του πάνω σε πεζοδρόμιο στον Πειραιά

Την οργή των κατοίκων του Πειραιά και των χρηστών των social media προκάλεσε οδηγός που έχει παρκάρει τη Lamborghini πάνω σε πεζοδρόμιο (μάλλον) για να πεταχτεί στις δουλειές του.

Δεν θα πούμε ψέματα: σε αυτή τη χώρα που ζούμε έχουμε δει ουκ ολίγα τρελά παρκαρίσματα. Από αυτοκίνητα που «κόβουν» τις διαβάσεις για τους πεζούς μέχρι οδηγούς που παρκάρουν μπροστά σε στάσεις λεωφορείων. Αγαπημένος μας, ίσως, ο τύπος που πριν από έναν χρόνο είχε παρκάρει πάνω στην πλατεία Συντάγματος, σχεδόν δίπλα από την είσοδο του Μετρό, κερδίζοντας από τα social media τον τίτλο «Παρκάρισμα της Χρονιάς».

Ωστόσο, όπως φαίνεται, το… βραβείο αναναμένεται να αλλάξει κάτοχο για το 2024. Η σελίδα στο Facebook «Είμαι Ελληναράς και Παρκάρω Όπου Γουστάρω» πόσταρε σήμερα το πρωί φωτογραφία από μια κατακίτρινη Lamborghini που ήταν παρκαρισμένη σε πεζοδρόμιο του Πειραιά. Για να το κάνει ακόμα χειρότερα ο οδηγός, εννοείται ότι «έκοβε» και τον οδηγό για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης.

Για όσους ξέρουν έστω και τα βασικά για τα αυτοκίνητα, γνωρίζουν ότι οι Lamborghini είναι πανάκριβες. Για την ακρίβεια, με μια αναζήτηση στο Google «πόσο κοστίζει μια Lamborghini», μας βγήκε η απάντηση ότι το πιο φθηνό μοντέλο αγγίζει πάνω – κάτω τα 200.000 ευρώ. Ενώ η πιο ακριβή ξεπερνάει τα 8 εκατομμύρια.

Με λίγα λόγια, αν έχεις αγοράσει μια Lamborghini έχεις και τα χρήματα να τη βάλεις σε ένα γκαράζ και όχι να την αφήσεις πάνω σε ένα πεζοδρόμιο στον Πειραιά. Εννοείται ότι η φωτογραφία έγινε viral, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν άκουσε και λίγα στα σχόλια των χρηστών.

Only in

H Φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε τη νέα Κομισιόν - Ο ρόλος του Τζιτζικώστα

Η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου την νέα σύνθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024