Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ, η Τρίτη σε βρίσκει σε διάθεση απομόνωσης. Είτε στα ερωτικά, είτε στα επαγγελματικά σου υπάρχει κάποιος που σε αδικεί και σήμερα φανερώνεται. Αισθάνεσαι πληγωμένος και ανασφαλής. Στα επαγγελματικά σου δεν παίρνεις την αναγνώριση που σου αξίζει καθώς τα καλά λόγια σου δίνονται με φειδώ.

Στα θετικά: Αν επικεντρωθείς στο να γίνεις ακόμη καλύτερος στη δουλειά σου και δεν ασχοληθείς με τα παιχνίδια εξουσίας που σου παίζουν θα καταφέρεις να έχεις εσωτερική γαλήνη.

Στα αρνητικά: Στα ερωτικά σου κάπως σου μπαίνουν δεύτερες σκέψεις για την συντήρηση μιας κατάστασης και θεωρείς ότι έχεις μπλέξει με λάθος άτομο καθώς δεν σου εμπνέει την εμπιστοσύνη που θα ήθελες.

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθείς σήμερα, Τρίτη, Ταύρε, σε καθιστά πλήρως κοινωνικό. Κάνεις πλάνα με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι ιδέες και απολαμβάνεις τη συντροφιά τους. Ωστόσο, η Αφροδίτη στον Ζυγό με την αντίθεσή της με τον Χείρωνα, θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες που έκρυβες εδώ και κάποιο καιρό και λόγω αυτού θα δημιουργηθούν κάποιες μικροεντάσεις οι οποίες όμως θα τακτοποιηθούν τις επόμενες μέρες.

Στα θετικά: Σήμερα είναι μια καλή ημέρα να κάνεις ενδοσκόπηση για να δεις τί πραγματικά θέλεις από τη ζωή και την καριέρα σου.

Στα αρνητικά: Αισθάνεσαι ότι συναισθηματικά δεν παίρνεις την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι κι ότι οι άνθρωποι γύρω σου δε σε στηρίζουν όσο θα ήθελες.

Δίδυμος

Η Τρίτη σήμερα στρέφει την προσοχή σου στο μέλλον. Σκέφτεσαι πως πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα κι έτσι κάνεις νέα σχέδια για τη ζωή και την καριέρα σου. Έχεις την ανάγκη να ελπίζεις σε ένα καλύτερο αύριο, αλλά βασική προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι να φροντίσεις παλιές σου πληγές.

Στα θετικά: Η διαίσθησή σου είναι δυνατή σήμερα – άκουσέ τη.

Στα αρνητικά: Σε προβληματίζει ο τρόπος που έχεις μάθει να αγαπάς και να εκφράζεις τα συναισθήματά σου.

Καρκίνος

Η Τρίτη, Καρκίνε μου, σε καλεί να εξετάσεις βαθύτερα ζητήματα που αφορούν τις αξίες σου. Κάποια παλιά ζητήματα με δικούς σου ανθρώπους ξαναέρχονται στην επιφάνεια και σε καλούν επιτέλους να βρεις μια λύση.

Στα θετικά: Θα βρεις την ηρεμία που αναζητάς στα ερωτικά σου. Άκουσε τη διαίσθησή σου σήμερα σε σχέση με το ταίρι σου, είναι καθοριστική.

Στα αρνητικά: Αισθάνεσαι πως τα δικά σου άτομα δεν σε στηρίζουν αρκετά όσον αφορά προβλήματα που αντιμετωπίζεις στον εργασιακό σου χώρο.

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθείς, αγαπημένε μου Λέοντα, φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση των οικονομικών σου. Σε απασχολούν κοινές επενδύσεις και οι επόμενες κινήσεις σου σε σχέση με αυτές. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε αντίθεση με τον Χείρωνα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τα πράγματα με τους αγαπημένους σου είναι όπως φαίνονται ή αν είναι δική σου προβολή.

Στα θετικά: Θα κάνεις ειλικρινείς συζητήσεις με τους αγαπημένους σου και θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα από τη σκοπιά των άλλων – πράγμα εποικοδομητικό για τις σχέσεις σου.

Στα αρνητικά: Απόφυγε να δανείσεις χρήματα που δεν είσαι σίγουρος ότι θα σου επιστραφούν σίγουρα γιατί μάλλον δε θα τα πάρεις.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη στους Ιχθείς στρέφει την προσοχή σου στις προσωπικές σου σχέσεις. Αισθάνεσαι ότι δεν παίρνεις την αγάπη και την φροντίδα που σου αξίζει από όσους έχουν σταθεί πλάι σου και γι’αυτό θα αναζητήσεις άλλους ανθρώπους για να μπουν στη ζωή σου.

Στα θετικά: Αισθηματικές ευκαιρίες εμφανίζονται μπρος σου. Θα αναπτύξεις μια ξεχωριστή επαφή με κάποιον που είτε μόλις μπήκε στη ζωή σου, είτε θα γνωρίσεις κάποιο άτομο το οποίο θα σου χαρίσει συναισθήματα που δεν σου δημιούργησε ποτέ κανείς.

Στα αρνητικά: Χαλιναγώγησε τις συναισθηματικές σου εξάρσεις, γιατί παρασύρεσαι από κάποια κοινωνική εικόνα που θέλεις να δημιουργήσεις και σκορπάς ασυστόλως χρήματα, ενώ το πορτοφόλι σου δεν το επιτρέπει.

Ζυγός

Καλέ μου Ζυγέ, η Τρίτη με την Σελήνη στους Ιχθείς σε καλεί να εστιάσεις στα επαγγελματικά σου. Η ημέρα προσφέρεται για να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου. Πρόσεξε μην πιέσεις τον εαυτό σου παραπάνω από όσο μπορείς.

Στα θετικά: Βάζεις τον εαυτό σου πρώτο και γι’αυτό δίνεις έμφαση στην ευεξία και την καριέρα σου.

Στα αρνητικά: Έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και τραύματα του παρελθόντος με αποτέλεσμα και στα ερωτικά και στα επαγγελματικά σου να παίρνεις πιο βαριά κάποια σχόλια.

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Ιχθύς από χθες σε έχει κάνει έναν  από τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους που μπορεί κανείς να συναντήσει, Σκορπιέ. Η Τρίτη σε ωθεί να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν – είτε με παρέα, είτε μόνος σου. Η διαίσθησή σου είναι αυξημένη σήμερα, αλλά κάπως μπερδεύεις τα συμπεράσματα που βγάζεις γιατί σου έχουν αναγεννηθεί ανασφάλειες, μια και δεν φρόντισες τραύματα του παρελθόντος.

Στα θετικά: Αν κάνεις μικρές αλλαγές στην ρουτίνα της καθημερινότητάς σου θα μπουν τα πράγαμτα σε τάξη με αποτέλεσμα να ηρεμήσεις από το άγχος.

Στα αρνητικά: Η σημερινή μέρα φέρνει ανασφάλειες στα ερωτικά σου. Προσπάθησε να μην βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη στους Ιχθείς στρέφει την προσοχή στα της οικείας σου, σήμερα. Θα αφιερώσεις χρόνο στις προσωπικές σου σχέσεις και θα φροντίσεις την προσωπική σου ισορροπία. Σε πιέζουν ζητήματα που αφορούν τον κοινωνικό σου κύκλο, ενώ αισθάνεσαι ότι δεν λαμβάνεις την αναγνώριση και το σεβασμό που θα ήθελες από φιλικά σου πρόσωπα.

Στα θετικά: Η Τρίτη είναι μια καλή μέρα για να εστιάσεις στις συνεργασίες σου. Δώσε προσοχή σε ό,τι θεωρείς πως θα σου επιφέρει καρπούς στο μέλλον.

Στα αρνητικά: Πρόσεξε τυχόν παρεξηγήσεις που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν με τον ερωτικό σου στόχο η σύντροφο λόγω θεμάτων που σχετίζονται με το παρελθόν. Η ημέρα μπορεί να φέρει ανασφάλειες και στις δύο πλευρές κι έτσι καλύτερα να αποφύγεις κουβέντες που τις εντείνουν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθείς αυξάνει την εξωστρέφειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Έχεις όρεξη για κουβέντες με στόχο την ανταλλαγή ιδεών. Βέβαια, παρόλη την καλή σου διάθεση, η μέρα ενδέχεται να φέρει εντάσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Στα επαγγελματικά σου παλιές πληγές μπορεί να ενεργοποιηθούν, αλλά με την επικοινωνία ξεπερνιόνται .

Στα θετικά: Στα επαγγελματικά σου είναι μια καλή στιγμή αν μοιραστείς τυχόν νέες ιδέες.

Στα αρνητικά: Δεν είναι ξεκάθαρο το τί σκέφτεσαι στους γύρω σου σε αισθηματικό επίπεδο. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις μαζί τους ουσιαστικά και με ειλικρίνεια.

Υδροχόος

Η Τρίτη, Υδροχόε, σε κάνει να επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά σου. Σήμερα αλλάζεις οπτική σχετικά με το πώς χειρίζεσαι τους πόρους σου. Βέβαια, δεν παραμερίζεις τα αισθηματικά σου τα οποία επίσης σε απασχολούν.

Στα θετικά: Επικεντρώσου στο να διατηρήσεις ισορροπία στις συνεργασίες σου και θα λειτουργήσουν όλα όπως τα σχεδιάζεις.

Στα αρνητικά: Τα αισθηματικά σου θα περάσουν από δοκιμασίες, καθώς εσωτερικές συγκρούσεις γίνονται εξωτερικές.

Ιχθύς

Η Σελήνη την Τρίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου, φίλε Ιχθύ. Τούτου δοθέντος σε διαπνέει μια ευαισθησία και μια ανάγκη να επικεντρωθείς στις εσωτερικές σου ανάγκες. Σήμερα αναγεννιόνται κάποιες ανασφάλειές σου, αλλά και κάποιες ανησυχίες σου αναφορικά με τα οικονομικά σου ή τα περιουσιακά σου στοιχεία.

Στα θετικά: Κάνε μία ενδοσκόπηση σήμερα και θα ανταμειφθείς και στα ερωτικά, αλλά και στα επαγγελματικά σου.

Στα αρνητικά: Μπορεί να εξιδανικεύσεις μια κατάσταση σήμερα. Προσπάθησε να βγάλεις τα ροζ γυαλιά που φοράς και να δεις τον κόσμο ρεαλιστικά.