Ο Λάκης Γαβαλάς θα συμμετέχει στη σειρά του Netflix ‘Emily in Paris’ και όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο παραγωγός της σειράς είναι φίλος του και τώρα πια που είναι περισσότερο απελευθερωμένος δέχτηκε την πρόταση αυτή.

«Ιδρυματοποιήθηκα πολύ στην Ελλάδα και θέλω να ξαναβρώ τον μελετημένα τρελό Λάκη», είπε. Ο Λάκης Γαβαλάς δεν θα είναι φέτος στη κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Όπως είπε, νιώθει πως δεν είναι χρήσιμος και πιστεύει πως πρέπει να μπει ‘νέο αίμα’.

Γαβαλάς: Θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή με τη Βίκυ Καγιά και την Μπέττυ Μαγγίρα

«Στην Μπέττυ το έχω πει. Στη Βίκυ έστειλα μήνυμα και της είπα ‘γύρνα στο σπίτι που λέγεται τηλεόραση» επισήμανε ο Λάκης Γαβαλάς.

Το σχόλιο για την κόντρα του Φώτη Σεργουλόπουλου και του Μάρκου Σεφερλή

«Δεν ξέρω γιατί ήρθε του Φώτη να πει αυτό το πράγμα για τον Μάρκο Σεφερλή. Είναι έντονος και ο Σεφερλής. Δεν έπρεπε να γίνει αυτή η κριτική. Και ο Φώτης έχει μιμηθεί γυναίκες, gay», είπε.

Ο Λάκης Γαβαλάς είπε πως δέχτηκε σχόλιο για φωτογραφία του που τον αποκαλούσαν «παλιόγερο».

«Έχω σύντροφο πολύ νέο και με ζηλεύει. Έχω να τον δω 15 μέρες, μπορεί και να ασχήμυνε», είπε χιουμοριστικά και συνέχισε: Οι σχέσεις μου έχουν χαρακτήρα μορφωτικό, είχαν να κάνουν με βάθος. Θέλω να με προτρέπει να μην βγαίνω στη δημοσιότητα», είπε.