Επεισοδιακή νύχτα και αιματηρή συμπλοκή στα Χανιά, στο Εσπερινό ΕΠΑΛ (Δαίδαλος), στο κέντρο της πόλης της Κρήτης.  Άγνωστοι τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο μαθητή, στην αυλή του σχολείου. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, γύρω στις 20.00, δύο εξωσχολικοί μπήκαν στην αυλή του σχολείου και κινήθηκαν απειλητικά κατά ενός 17χρονου μαθητή.

Διαπληκτίστηκαν μαζί του και ο μαθητής τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων για την παροχή πρώτων βοηθειών χωρίς ωστόσο να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του. Στο νοσοκομείο έσπευσαν αστυνομικοί για να του πάρουν κατάθεση.

Οι δράστες της επίθεσης εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται από την αστυνομία

Οι δράστες της επίθεσης εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ άμεσα εκλήθη η αστυνομία στον τόπο του συμβάντος με τα «Χανιώτικα Νέα» να μεταδίδουν πως η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε αναζήτηση πέντε ατόμων.

Η αστυνομία συνέλεξε μαρτυρίες από τους μαθητές που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της επίθεσης στον μαθητή

Η αστυνομία προχώρησε σε συλλογή μαρτυριών από τους μαθητές που ήταν μπροστά στο περιστατικό και πάντα σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων, έχει κληθεί να καταθέσει και η υποδιευθύντρια του σχολείου.

Τα αίτια που προκάλεσαν την συμπλοκή δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.