Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αρκαδία: Ξεσπά η κόρη του 64χρονου για τη ματωμένη βάφτιση – «Κανείς δεν θα σπιλώσει τη μνήμη του»

Αρκαδία: Ξεσπά η κόρη του 64χρονου για τη ματωμένη βάφτιση – «Κανείς δεν θα σπιλώσει τη μνήμη του»

Την οργή της κόρης του θύματος προκάλεσαν οι δηλώσεις της 34χρονης, ότι την παρενοχλούσε με αποτέλεσμα ο σύζυγός της να του ρίξει κλωτσιές στο κεφάλι - Δηλωνει βέβαιη πως «αυτή ήταν η ηθική αυτουργός»

Ο πατέρας της έπεσε νεκρός μετά από διαδοχικά χτυπήματα στο κεφάλι μετά από μια μέρα χαράς για ένα ολόκληρο χωριό στην Αρκαδία με τη βάφτιση ενός μικρού παιδιού.

Η κόρη του άτυχου 64χρονου άνδρα αποφασίζει να λύσει τη σιωπή της στο Live News.

Ζήτησε να μιλήσει μετά τους ισχυρισμούς της συζύγου του 40χρονου άνδρα που προφυλακίστηκε για το έγκλημα και μετά τις δηλώσεις για απρόκλητη επίθεση του πατέρα της στο ζευγάρι και για παρενόχληση της γυναίκας του κατηγορούμενου.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω κανέναν να σπιλώσει την μνήμη του πατέρα μου».

Απευθύνει έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες που έχουν αποφύγει μέχρι σήμερα να καταθέσουν, να το κάνουν ώστε να «χυθεί» περισσότερο φως στις συνθήκες της δολοφονίας.

«Έχουμε ζητήσει να πουν αυτό που ακριβώς είδαν».

Η κόρη του άνδρα που δολοφονήθηκε εμφανίζεται κατά διαστήματα εξοργισμένη από τους ισχυρισμούς της συζύγου του φερόμενου ως δράστη.

Όπως λέει, όχι μόνο δεν παρενοχλήθηκε από τον πατέρα της, αλλά ήταν εκείνη που προκάλεσε με τη στάση της το κακό.

«Γνωρίζω πως δεν ήταν απλά συνέργεια, αλλά ήταν ηθική αυτουργός (η σύζυγος του δράστη)».

Όσα είπε η 34χρονη

Η σύζυγος του 40χρονου που προφυλακίστηκε είχε δώσει στο LIVE NEWS τη δική της εκδοχή για το πώς ξεκίνησε ο αιματηρός καβγάς: «Mε παρενοχλούσε μπροστά στον άνδρα μου».

Το έγκλημα είχε σημειωθεί πριν από σχεδόν δύο μήνες στην τοπική κοινότητα του Αγίου Πέτρου στην Αρκαδία. Με τις κηλίδες αίματος στην πλατεία να μαρτυρούν ώρες μετά το κακό που είχε συμβεί.

«Πήγαμε να τους χωρίσουμε τότε είδα τον 40χρονο ενώ το θύμα ήταν ήδη πεσμένο κάτω και δεν μπορούσε να αντιδράσει να τον κλωτσάει 3 φορές στο κεφάλι. Εκείνος δεν κουνιόταν δεν αντιδρούσε καθόλου. Τότε ήρθε και η γυναικά του και τον κλώτσησε και εκείνη 2 με 3 φορές. Ο 40χρονος του έλεγε συνέχεια ‘σήκω ρε μην κάνεις τον πεθαμένο’», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Από την πρώτη στιγμή ο 40χρονος που προφυλακίστηκε για το έγκλημα, υποστήριζε ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Μετά το έγκλημα η 34χρονη και ο σύζυγός της, πήγαν σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν λεκτική παρενόχληση. Με τους αστυνομικούς να τους συλλαμβάνουν και τον 40χρονο να παίρνει το δρόμο για τη φυλακή.

Σχεδόν δυο μήνες μετά το έγκλημα η τοπική κοινωνία παραμένει μουδιασμένη. Για τα όσα έγιναν μια μέρα χαράς για ολόκληρο το χωριό με τη βάφτιση ενός παιδιού, που έδωσε θέση σε μια ματωμένη νύχτα.

Η κόρη του θύματος επαναλαμβάνει πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να λάμψει η αλήθεια και όλοι όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του πατέρα της να πληρώσουν το τίμημα.

«Επτά άτομα λένε ότι οι δύο κατηγορούμενοι κλωτσούσαν το θύμα στο κεφάλι»

«Αυτό που προκύπτει από τις μαρτυρίες είναι ότι ήταν και η κατηγορούμενη ήταν φυσική αυτουργός κι όχι απλά συνεργός. Μάρτυρες αναφέρουν ότι έχει χτυπήσει πάνω από 2 φορές τον πατέρα μου στο κεφάλι», ανέφερε η κόρη του θύματος για την 34χρονη.

Ενώ, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος έθεσε το ερώτημα μιλώντας στο Live News «ένα συγγνώμη σκοπεύουν να ζητήσουν αυτοί οι άνθρωποι; Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, θα ζητήσουν ένα συγγνώμη;». Και πρόσθεσε ο δικηγόρος, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, «επτά άτομα λένε ότι οι δύο κατηγορούμενοι κλωτσούσαν το θύμα στο κεφάλι».

Only in

Αποκάλυψη in: Πώς αποφεύχθηκε η τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους και τι δεν λειτούργησε στα Τέμπη

Η παρ' ολίγον μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στους Αγίους Αναργύρους ξύπνησε μνήμες του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Πώς αποφεύχθηκε αυτή τη φορά το μοιραίο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024