Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στον Βόλο, όπου ένας πατέρας χτυπήθηκε στο κρανίο από ψαροντούφεκο που το είχε οπλίσει ο ίδιος του ο γιος.

Ο πατέρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου μπήκε στο χειρουργείο και δίνει μάχη για τη ζωή του

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από το άκουσμα της είδησης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το thenewspaper.gr πατέρας και γιος είχαν συνεχείς καυγάδες.

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της Τρίτης στο κέντρο του Βόλου και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κοραή και Γαλλίας.

Τον χτύπησε δύο φορές

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έφτασε ο γιος να οπλίσει το ψαροντούφεκο και να σημαδέψει τον πατέρα του στο κεφάλι παραμένουν αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα. Όπως μάλιστα αναφέρει ο taxydromos.gr,  ο 40χρονος χτύπησε τον πατέρα του δύο φορές με το ψαροντούφεκο, την πρώτη φορά στο στήθος και τη δεύτερη στο κεφάλι, όπου η τρίαιανα καρφώθηκε στο κρανίο του.

Στο σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό βρέθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον τραυματία, ο οποίος διατηρούσε τις αισθήσεις του, και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Αυτή την ώρα έχει μεταφερθεί στο χειρουργείο και δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο γιος μετά την πράξη του εξαφανίστηκε και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.