Το νερό είναι ζωή ή καλύτερα, πηγή ζωής για όλον τον πλανήτη. Είναι απαραίτητο για την επιβίωση των ανθρώπων, των ζώων, των φυτών. Γιατί, λοιπόν, σπαταλάμε καθημερινά αλόγιστα, περισσότερο νερό από όσο χρειαζόμαστε; Πώς θα αρχίσουμε να δίνουμε αξία σε κάθε σταγόνα, ώστε όλοι μαζί να πραγματοποιήσουμε μία μεγάλη, συντονισμένη προσπάθεια για την καλύτερη διαχείριση του νερού; Κι όμως, μερικές μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά.

Από το πότισμα του κήπου στον τρόπο που πλένουμε τη βεράντα μας και από το πλύσιμο των πιάτων στο βούρτσισμα των δοντιών και το ξύρισμα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να περιορίσουμε την άσκοπη σπατάλη νερού. Και στο explainer βίντεο που ακολουθεί, έχουμε συγκεντρώσει τα Coca Cola eco-tips τα οποία θα μας βοηθήσουν να εξοικονομήσουμε σημαντικές ποσότητες νερού, βελτιώνοντας τις αγαπημένες μας συνήθειες.

Κι όμως, κάνοντας μικρές αλλαγές, μπορούμε να διαφυλάξουμε αυτόν τον πολύτιμο φυσικό πόρο και να εξασφαλίσουμε ένα υγιές και βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές. Πάτα «play», λοιπόν, για να μάθεις πώς δεν θα αφήσεις zero drop να πάει χαμένη!