Οι καλύτεροι εκτελεστές φάουλ στην ιστορία του UEFA Champions League δεν είναι απλά ποδοσφαιριστές που στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα από απόσταση· είναι καλλιτέχνες που μετατρέπουν τις στημένες φάσεις σε στιγμές μαγείας.

Από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ μέχρι τον Ροναλντίνιο, κάθε χτύπημα φάουλ έχει αφήσει το αποτύπωμά του στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με την ακρίβεια του, είχε την ικανότητα να στέλνει τη μπάλα ακριβώς εκεί που ήθελε, ξεγελώντας κάθε τερματοφύλακα. Το εμβληματικό του χτύπημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρεάλ έμεινε αξέχαστο, καθώς πολλές φορές καθόρισε αγώνες σε κρίσιμες στιγμές.

Στη συνέχεια, ο Ροναλντίνιο, με την εκπληκτική του τεχνική και τη φαντασία, μπορούσε να κάνει ακόμα και το πιο δύσκολο φάουλ να φαίνεται εύκολο. Ο Βραζιλιάνος μάγος έδωσε παραστάσεις με κάθε χτύπημα.

Ρονάλντο και Μέσι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη λίστα.

Ο Ρονάλντο, με τη δύναμη και το φανταστικό του άλμα, αλλά και τη μοναδική του τεχνική, είχε πάντα την ικανότητα να αλλάζει τη ροή ενός αγώνα με ένα φάουλ.

Ο Μέσι, από την άλλη, έπαιρνε τις εκτελέσεις φάουλ και τις μετέτρεπε σε αριστουργήματα, με χτυπήματα που ήταν αδύνατο να αποκρούσουν οι τερματοφύλακες.

Μαζί τους και ο Γουίλιαν του Ολυμπιακού που έγραψε ιστορία με άπιαστα φάουλ με τη φανέλα της Τσέλσι.

Αυτοί οι παίκτες έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στο Champions League, δημιουργώντας στιγμές που οι φίλαθλοι θα θυμούνται για πάντα. Η μαεστρία τους στις εκτελέσεις φάουλ αναδεικνύει το μεγαλείο του ποδοσφαίρου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το βίντεο τα λέει όλα!