«Θα σας πω μια ιστορία. Ήταν ένα αγόρι που ήθελε πάρα πολύ να έχει μια πεταλούδα, έτσι οι γονείς του τού χάρισαν μια απόχη. Το αγόρι βγήκε έξω και προσπαθούσε να πιάσει μια, αλλά δεν τα κατάφερνε. Στο τέλος έκατσε κάτω απογοητευμένο, μέχρι που μια πεταλούδα ήρθε και έκατσε στο πρόσωπό του. Το Flowers είναι η δικιά μου πεταλούδα». Με αυτά τα λόγια η Μάιλι Σάιρους παρέλαβε φέτος το πρώτο της Grammy για το «Flowers» – ένα κομμάτι που έμελλε να της χαρίσει το βραβείο που κυνηγούσε τόσο καιρό.

Ωστόσο, η χαρά της 31χρονης pop star κράτησε μόλις οκτώ μήνες. Όπως αποκάλυψε το TMZ, η Tempo Music Investments έχει καταθέση μήνυση εναντίον της Μάιλι Σάιρους, καθώς ισχυρίζεται ότι η δημιουργία του «Flowers» βασίζεται στην επιτυχία του Μπρούνο Μαρς «When I Was Your Man» από το 2012, με τα δύο τραγούδια να έχουν πάρα πολλές ομοιότητες.

Ο Μπρούνο Μαρς δεν έχει τοποθετηθεί για τη Μάιλι Σάιρους

Σύμφωνα με τη μήνυση, η εταιρία που υποστηρίζει ότι έχει μέρος των πνευματικών δικαιωμάτων του κομματιού του Μπρούνο Μαρς, ισχυρίζεται ότι το το ρεφρέν, η αρμονία, η μελωδία, η εξέλιξη των συγχορδιών και διάφοροι στίχοι του «Flowers» έχουν κλαπεί από το  «When I Was Your Man».

Το περίεργο είναι πως στη μηνυτήρια αναφορά δεν βρίσκεται το όνομα του Μπρούνο Μαρς, ενώ έως τώρα ο 38χρονος καλλιτέχνης δεν έχει τοποθετηθεί για το όλο θέμα.