Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Bob haircut: Πώς να κάνετε τα μαλλιά σας στο γυμναστήριο

Bob haircut: Πώς να κάνετε τα μαλλιά σας στο γυμναστήριο

Τρία εύκολα χτενίσματα για την προπόνηση αν έχετε bob haircut

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε όταν βρίσκεστε στη μέση μιας έντονης προπόνησης είναι να πέφτουν τα μαλλιά σας μπροστά στο πρόσωπό σας και να σας ενοχλούν. Τα πράγματα φυσικά δυσκολεύουν όταν έχετε ένα bob κούρεμα, άρα πιο κοντό μήκος, οπότε οι επιλογές των χτενισμάτων που μπορείτε να κάνετε είναι κάπως περιορισμένες. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι για να κάνετε hairstyling στο bob haircut σας ώστε τα μαλλιά σας να μείνουν στη θέση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης και βρίσκονται παρακάτω.

Φορέστε μια κορδέλα

Οι κορδέλες αποτελούν ένα must-have αξεσουάρ μαλλιών και για φέτος, ενώ είναι ιδανικές και για τα χτενίσματα για το γυμναστήριο. Κυκλοφορούν σε μια πληθώρα χρωμάτων, prints και υφασμάτων, για να βρείτε εκείνη που σας αρέσει και θα ταιριάξει τέλεια με το outfit της προπόνησης. Χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω και απλώς φορέστε μια κορδέλα της αρεσκείας σας, που θα κρατήσει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σας. Τόσο απλό!

Δύο μικρές αλογοουρές ή σινιόν

Οι δύο μικρές αλογοουρές ή σινιόν δεξιά και αριστερά του κεφαλιού, ή αλλιώς γνωστά ως bunches, αποτελούν το τέλειο γυμναστηριακό χτένισμα. Αρχικά, βουρτσίστε τα μαλλιά σας και κάντε τη χωρίστρα στη μέση. Έπειτα, δημιουργήστε δύο μικρές αλογοουρές δεξιά και αριστερά και στερεώστε τες με λαστιχάκια. Μπορείτε να σταματήσετε εδώ ή να συνεχίσετε στριφογυρίζοντας τις αλογοουρές σας, για να δημιουργήσετε δύο μικρά σινιόν. Στερεώστε τα σινιόν σας με φουρκέτες και ψεκάστε με λίγη λακ για διάρκεια. Θα έχετε το πιο χαριτωμένο χτένισμα σε όλο το γυμναστήριο.

Μισά πάνω-μισά κάτω

Εάν έχετε bob κούρεμα και κάνετε ένα ήπιο είδος γυμναστικής που δεν απαιτεί να έχετε τα μαλλιά σας πιασμένα πάνω γιατί ιδρώνετε πολύ, τότε μπορείτε να τα αφήσετε άφοβα κάτω. Πιάστε απλώς τα μισά μαλλιά σας πάνω, για να απομακρύνετε από το πρόσωπο μόνο τις μπροστινές τούφες, που μπορεί να σας ενοχλούν -χρησιμοποιήστε ένα ιδιαίτερο scrunchie, όπως μεταξωτό ή με κάποιο εντυπωσιακό print-, και αφήστε τα υπόλοιπα κάτω.

*Πηγή: Grace

Only in

Αποκάλυψη in: Πώς αποφεύχθηκε η τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους και τι δεν λειτούργησε στα Τέμπη

Η παρ' ολίγον μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στους Αγίους Αναργύρους ξύπνησε μνήμες του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Πώς αποφεύχθηκε αυτή τη φορά το μοιραίο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024