Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το μίνιμαλ hair look της Σελένα Γκόμεζ εντυπωσίασε στα βραβεία Emmy 2024

Το μίνιμαλ hair look της Σελένα Γκόμεζ εντυπωσίασε στα βραβεία Emmy 2024

Η διάσημη σταρ Σελένα Γκόμεζ κέρδισε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα με την κομψή εμφάνισή της.

Τα βραβεία Emmy 2024 και οι εμφανίσεις των stars, όπως κάθε φορά έτσι και φέτος, μας πρόσφεραν άφθονο υλικό για να σχολιάσουμε – αλλά και να εμπνευστούμε. Η Σελένα Γκόμεζ, η οποία εμφανίστηκε με ένα εκπληκτικό μάξι μαύρο φόρεμα, συγκλονιστικό μακιγιάζ κι ένα απλό και λιτό hairstyle, ήταν ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες που έκαναν αίσθηση με την κομψότητά τους.

Η διάσημη ηθοποιός, τραγουδίστρια κι επιχειρηματίας έφτασε στο κόκκινο χαλί των βραβείων φορώντας ένα κομψό φόρεμα Ralph Lauren διακοσμημένο με μια αστραφτερή λαιμόκοψη σε σχήμα Χ με πολύτιμες πέτρες. Το «ήσυχο» και απλό χτένισμά της συμπλήρωσε υπέροχα το φανταστικό look της.

«Εμπνευστήκαμε από το Ralph Lauren φόρεμά της και θέλαμε να πετύχουμε μια αβίαστα κομψή και σούπερ λαμπερή εμφάνιση για τη Σλένεα» ανέφερε η hairstylist της ηθοποιού, Μαρίζα Μαρίνο, σε μια συνέντευξή της στο Byrdie. «Θέλαμε επίσης να βεβαιωθούμε ότι τα μαλλιά της θα έπεφταν πίσω από τους ώμους της για να φαίνεται καλύτερα το ντεκολτέ του φορέματος που είναι ιδιαίτερο» συμπλήρωσε η ίδια.

Συγκεκριμένα, η hairstylist άπλωσε στα μαλλιά της Σελένα Γκόμεζ τη Brilliant Glossing Styling Creme από FEKKAI και μετά τα χτένισε πολύ καλά. Στη συνέχεια, στέγνωσε τα μαλλιά με πιστολάκι και μια βούρτσα για να γίνουν ίσια κι εφάρμοσε το Brilliant Gloss Glass Hair Anti-Frizz Oil της ίδιας εταιρείας, για να γυρίσει προς τα έξω ελαφρώς τις άκρες. Ολοκλήρωσε το look της ηθοποιού με τη Clean Stylers Flexi-Hold Hairspray πάλι από FEKKAI.

Η εμφάνιση της Σελένα Γκόμεζ για τα βραβεία Emmy ολοκληρώθηκε με το υπέροχο μακιγιάζ της. Επέλεξε smokey eyes σε μπρονζέ τόνους με έντονες βλεφαρίδες, φωτεινό ροζ ρουζ στα μάγουλα κι ένα nude lip gloss για χείλη για φίλημα.

* Πηγή: Grace

Only in

Φίλιππος Γράψας: «Δεν είπα ποτέ “θα γράψω λαϊκό”. Είπα “θα γράψω τραγούδι”»

Τους στίχους του τραγούδησε και τραγουδά ακόμη ολόκληρη η Ελλάδα. Ο άνθρωπος που ύμνησε την πόλη του μέσα από το «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη», «Τα Λαδάδικα» και τόσα άλλα τραγούδια εξηγεί στα «ΝΕΑ» πως έβαλε όσα έζησε στις δημιουργίες του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024