Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας… για μουσική, θέατρο, βιβλίο αλλά και σινεμά. Ας υποδεχθούμε λοιπόν το φθινόπωρο και μαζί του δυνατά events, ανεπανάληπτες συναυλίες, δυνατές παραστάσεις, μικρές και μεγάλες κινηματογραφικές σκηνές.

Θα βρείτε τα εισιτήρια για τις αγαπημένες σας εκδηλώσεις, εύκολα και γρήγορα στο SHOPFLIX TICKETS επιλέγοντας το είδος ή την κατηγορία της εκδήλωσης που σας ενδιαφέρει, την τοποθεσία αλλά και την ημερομηνία.

Πάνος Βλάχος | Summer tour 2024

21 Σεπτεμβρίου στο Τ62

Ο άγνωστος τραγουδοποιός παρουσιάζει τραγούδια του γνωστού ηθοποιού σε ένα αυτοσχέδιο light metal λαϊκοέντεχνοpop πάρτυ με underground στοιχεία ethnic απολιτίκ trip hop.

Θα βρείτε εισιτήρια εδώ.

ATHENS COFFEE FESTIVAL

28-30 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Το ATHENS COFFEE FESTIVAL, η μεγαλύτερη γιορτή του Καφέ στην Ελλάδα, θα υποδεχτεί 28-30 Σεπτεμβρίου, σε ένα από τα πιο iconic μέρη της πόλης, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, όλους όσους αγαπάνε τον καλό καφέ!

Θα δοκιμάσουμε εξαιρετικά brews, espresso ανώτερης ποιότητας, καφέδες που ξεχωρίζουν για τα εκπληκτικά γευστικά και αρωµατικά τους χαρακτηριστικά από από την Γουατεμάλα, την Κόστα Ρίκα, τον Παναμά, τη Τζαμάικα, την Κολομβία, την Βραζιλία, το Εκουαδόρ, το Περού, την Αιθιοπία, την Ινδονησία, το Βιετνάμ και πολλές ακόμα χώρες με παράδοση στην παραγωγή του καφέ.

Θα βρείτε εισιτήρια εδώ.

Emma Shapplin in Athens

 20 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Η Γαλλίδα ντίβα της ποπ όπερας, Emma Shapplin, έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενη από τη γαλλική μπάντα της και μια μεγάλη κλασική χορωδία, στις παρυφές του ιερού βράχου της Ακρόπολης.

Γνωστή για τον μοναδικό τρόπο ερμηνείας της που αποτυπώνει την έννοια της ελευθερίας της μουσικής, την άρνησή της να περιοριστεί σε ετικέτες και κανόνες, τα εκατομμύρια πωλήσεων δίσκων αλλά και τις αμέτρητες sold-out εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, η Emma Shapplin, δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πλέον επιδραστικές καλλιτέχνιδες της εποχής μας.

Θα βρείτε εισιτήρια εδώ.

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει!

18 Σεπτεμβρίου – 9 Οκτωβρίου στο Θέατρο ΑΛΣΟΣ

Ταρατσαίες και Ταρατσαίοι, σηκωθείτε! Βγείτε από τα υπόγεια και από τους διαδρόμους – κι ανεβείτε τα σκαλιά! Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ και οι συνεργάτες του ξέρουν από χρόνια πως το καλοκαίρι δεν το περιμένουμε – είναι του χεριού μας. Και ξαναξεκινούν στο αγαπημένο Άλσος το πιο χειροποίητο πολυθέαμα που έγινε ποτέ: την «ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ»!

Θα βρείτε εισιτήρια εδώ.

ΑΜΛΕΤ

20-30 Σεπτεμβρίου

Τον ΑΜΛΕΤ, το κορυφαίο έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, παρουσιάζει η 5η Εποχή. Με τον Άμλετ, ο Σαίξπηρ καταθέτει στο παγκόσμιο θέατρο ένα έργο μνημειώδες που, αιώνες τώρα, έχει δημιουργήσει τη δική του μυθολογία. Μια κατάδυση στην ουσία του ανθρώπου και ταυτόχρονα ένα requiem στη σκοτεινή πλευρά του. Μέσα από τον Άμλετ, ο Σαίξπηρ μας περιγράφει την εποχή του, που είναι και δική μας εποχή.

Ένα κείμενο υπερχρονικό και βαθιά πολιτικό. Ο Θέμης Μουμουλίδης, επιχειρεί μια σύγχρονη σκηνική ανάγνωση του έργου, με μια ομάδα σημαντικών ηθοποιών, με επικεφαλής τον Αναστάση Ροϊλό στον ρόλο του Άμλετ. Με όχημα την μεγαλειώδη ποιητική μετάφραση του Γιώργου Χειμωνά, η παράσταση παρακολουθεί το «γκρέμισμα» ενός κόσμου, ανίκανου να υπακούσει σε κανόνες και ηθική.

Θα βρείτε εισιτήρια εδώ.

 C`est La Magie

20-22 Σεπτεμβρίου στο Christmas Theater

Τέσσερις από τους πιο ταλαντούχους μάγους του κόσμου έρχονται στην Ελλάδα αυτό το φθινόπωρο με το πιο εντυπωσιακό γεγονός της χρονιάς – το σόου «C’est la Magie».
Οι καλτ μάγοι Ντάρσι Όουκ, Τζέιμς Μορ, Γιου Χο-Τζιν και Έντζο Ουέιν θα σπάσουν τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας και οι λάτρεις της μαγείας θα δουν αλλά και θα συμμετάσχουν σε νέα και τολμηρά κόλπα.

Θα βρείτε εισιτήρια εδώ.

Οι Παίχτες

17-23 Σεπτεμβρίου

Μετά από δύο χρονιές, με γεμάτα θέατρα χειμώνα – καλοκαίρι, και μετά από ένα χρόνο απουσίας, οι “Παίxτες” του Ν.Β. Γκόγκολ, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή, επιστρέφουν για λίγες παραστάσεις σε ανοιχτά θέατρα! Ο Γιάννης Νιάρρος, ο Βασίλης Μαγουλιώτης, ο Ηλίας Μουλάς, ο Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, ο Θανάσης Δήμου, ο Γιώργος Τζαβάρας κι ο Γιώργος Μπουκαούρης συναντιούνται επί σκηνής και πάλι, για μερικά ακόμη ξέφρενα ταξίδια στον κόσμο της μπλόφας και του ρίσκου σ’ αυτήν την αξέχαστη κωμωδία αδρεναλίνης.

Θα βρείτε εισιτήρια εδώ.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ 2024

22-26 Σεπτεμβρίου

To Φεστιβάλ Αισχύλεια στα 49 χρόνια λειτουργίας του, έχοντας κατακτήσει υψηλή θέση στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας, ύστερα από μια επιτυχημένη διαδρομή μισού αιώνα, ανανεώνει  το ραντεβού του με τους λάτρεις των τεχνών. Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές προβολές θα διοργανωθούν στον εμβληματικό χώρο του Παλαιού Ελαιουργείου, στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας και στον θερινό κινηματογράφο Ελευσίνας.

Θα βρείτε εισιτήρια εδώ.