Ή θα ενωθούμε ή θα πάμε στα σπίτια μας. Δεν μπορεί να γίνει άλλη διάσπαση, τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Απόστολος Γκλέτσος.

Όπως ανέφερε στο MEGA ο Απόστολος Γκλέτσος, «η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Θα ενωθούμε για το κοινό σκοπό. Θα μαζευτούμε για να κάνουμε αντιπολίτευση, γιατί παρά το 98 δισ. σήμερα ο κόσμος πεινάει».

«Ή θα ενωθούμε ή θα πάμε στα σπίτια μας»

Όσον αφορά για το πώς θα έρθει η συνοχή στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο Απόστολος Γκλέτσος υπογράμμισε πως «στο όνομα αυτού που πάθαμε, το μεγάλο κάζο που πάθαμε, θα ενωθούμε. Ή θα ενωθούμε ή θα πάμε στα σπίτια μας. Δεν μπορεί να γίνει άλλη διάσπαση».

Στο πώς o ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε να διαγράφει φθίνουσα πορεία, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε πως «μαζέψαμε 37 δισ. και τα δώσαμε όλα στον Μητσοτάκη. Θα μπορούσαμε τα μισά να τα έχουμε μοιράσει. Αυτό μας χρεώνουν. Αντιπολιτευτικά το λάθος μας ήταν η απόλυτη εσωστρέφεια. Συνδικαλιστικά δεν υπάρχουμε. Νομαρχιακή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας άνθρωπος με μια σφραγίδα που παίρνει διαταγή από τον εκάστοτε και λέει τα δικά του. Αυτά είναι τα προβλήματά μας που χάσαμε».

Για την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «ήμασταν σε σοκ, δύο φορές με το αποτελέσματα των (βουλευτικών) εκλογών και ότι χάσαμε τον φυσικό μας ηγέτη, τον Αλέξη Τσίπρα. Βλέπουμε την εξέλιξη του Στέφανου Κασσελάκη και είναι ένας άνθρωπος που δεν ακούει κανέναν, είναι νάρκισσος, περιοδεύει στα κανάλια για να μας δείξει τον πλούτο του και την προσωπική του ευτυχία μόνο και λέει αρλούμπες».

«Θα πήγαινα στην αστυνομία και θα του έκανα μήνυση»

Στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε πως «λέει διάφορους αριθμούς, όπου αν κάνεις ένα δημοσιονομικό άθροισμα θέλεις τρεις προϋπολογισμούς και τα μαύρα λεφτά όλης της Ελλάδας δεν θα σου φθάνουν για να καλύψεις αυτά που λέει ο Κασσελάκης. Αρχίζουμε και φωνάζουμε, δεν ακούσει κανέναν και μετά βγαίνουμε κάποιοι και λέμε τη γνώμη μας. Εκεί αρχίζει και λέει «ο Τσίπρας μου πριονίζει την καρέκλα», για να φοβηθούμε».

Τέλος, ο Απόστολος Γκλέτσος επισήμανε ότι «κανένας Τσίπρας ποτέ δεν πήρε κανέναν μας τηλέφωνο να μεθοδεύσει να του πριονίσουμε την καρέκλα. Αυτό ήταν στον εγκέφαλό του. Και το χειρότερο από όλα: αντί να βγει στην Κεντρική Επιτροπή να το γυρίσει λίγο, βγαίνει και τους λέει «κουκουλοφόρους». Έχε χάρη που δεν ήμουν εκεί, θα πήγαινα στην αστυνομία και θα του έκανα μήνυση και θα ζητούσα μετ’ επιτάσεως, επειδή μας εξύβρισε, να τον μαζέψουν».

Δείτε όσα είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο MEGA: